Η θεωρία των πιθανοτήτων στις εκλογές:


Μία τεκμηριωμένη ανάλυση για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών διαβάσαμε στο f/b και σας την παρουσιάζουμε :

Σήμερα θα αναλύσουμε τι θα ψηφίσουν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών οι παρατάξεις στο Δήμο Φυλής. Αν η δυάδα είναι: 
1) Παππούς - Σάββας, τα σημάδια δείχνουν ότι η Δύναμη Συμμετοχής θα ψηφίσει Παππού και όχι Σάββα. 
2) Παππούς - Μπουραϊμης, τότε αποτελεί γρίφο τι θα ψηφίσει το εκλογικό σώμα διότι οι μεν τρεις άλλοι θα μείνουν αμέτοχοι. Θα τηρηθούν οι παλιές συμμαχίες? Δύσκολο!!!
3) Σάββας - Μπουραϊμης, τότε το πιο πιθανό ο Παππούς να υποστηρίξει Μπουραϊμη, αφού με το Σάββα δεν τα πάνε και τόσο καλά.
4) Παππούς - Αβράμης: εκεί ίσως έχουμε εκπλήξεις, διότι το εκλογικό σώμα, θα θελήσει να δοκιμάσει έναν άφθαρτο υποψήφιο, αντί έναν ξαναδοκιμασμενο, χωρίς μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν δήμαρχο. Το ίδιο θα ισχύσει και στη περίπτωση Λουμιώτη με Παππού,

Σάββα - Αβράμη, Σάββα - Λουμιώτη.
5) Σάββας - Αβράμης: αμφίρροπη μάχη και δύσκολη. Το τελικό αποτέλεσμα θα εκπλήξει ίσως και μένα. Το
6) Μπουραϊμης - Αβράμης; Η σύγκρουση της Χασιάς. Και δω μπορεί να γίνει η μεγάλη έκπληξη. Από τη μια μεριά το κατεστημένο και από την άλλη το μέλλον. Δύσκολη αναμέτρηση. Θεωρώ απίθανο να βγει αυτη η δυάδα στο δευτερο γυρο. Όπως και το ζευγάρι Μπουραϊμης - Λουμιώτης.
7) Λουμιώτης - Σάββας: το αποτέλεσμα ίσως εκπλήξει τον Σάββα, αν και είναι δύσκολο αν το τοπικό στοιχείο ψηφίσει τον ντόπιο και όχι τον "ξένο". Αν βέβαια η ψήφος πέσει ως πολιτικό χαστούκι στην εξουσία, ο "ανεξάρτητος" Σάββας, μπορεί να χάσει.
Σε καμία περίπτωση δεν θα βγει σε κανένα ζευγάρι το ΚΚΕ. Μετρημένα κουκία είναι, και δεν επιθυμούν και παραπάνω.
Αυτά λέει η λογική μου. Σαφώς στις εκλογές δεν νικά η λογική, αλλά ...άλλα πράγματα.
Σε κάθε περίπτωση, προτείνω να πρεσβεύσει ο ρεαλισμός και η θεληση για ένα καλύτερο αύριο με έναν δήμαρχο που να ενδιαφέρεται για τον τόπο και να είναι παρών όλη τη περίοδο με έργα που βοηθούν τη καθημερινότητα του πολίτη. Οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες για τους πολίτες του Δήμου μας και οι αγώνες που θα δοθούν θα είναι μεγάλοι. Σε τελική ανάλυση πάντοτε μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι απλά αλλάξτε τη ψήφο σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μικρή αποχή φοβίζει... Ας επιλέξουμε το καλύτερο αύριο για τις οικογένειες μας και για το μέλλον των παιδιών μας. Ας ψηφίσουμε πρόσωπα που έχουν όρεξη για δουλειά για να το πετύχουν αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. αναλύσεις της κυρά Κούλας απέναντι... είπαμε να γράφουμε αυτά που σκεφτόμαστε αλλά...όχι και θεωρία των πιθανοτήτων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή