«Τα πήρε όλα και έφυγε...ο Δημήτρης Μπουραϊμης στο Κλειστό της Ζωφριάς»



 του Αντ. Δεων@ ( Koursaros)

«Τους πήρε το σκάλπ, τους εξαφάνισε, τα πήρε όλα και έφυγε ο Δημήτρης Μπουραϊμης και κατάλαβαν επιτέλους οι αντίπαλοί του πόσο λίγοι είναι».

Κλαυθμός και οδυρμός στα γραφεία των Δημοτικών παρατάξεων στα Άνω Λιόσια, που μόλις μαθεύτηκε η τεράστια επιτυχία της συγκέντρωσης (περίμεναν ότι θα ήταν τρεις κι ο κούκος) έκλεισαν άρον άρον τα
γραφεία τους και εξαφανίστηκαν, μούγκα στη στρούγκα έπεσε!

Ότι και να πει κανείς είναι πολύ λίγο ! Δεν περιγράφεται το τι έγινε στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ της Ζωφριάς στα Άνω Λιόσια, στην παρουσίαση των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης ''ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ'' του υποψήφιου Δήμαρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραϊμη. Το Κλειστό της Ζωφριάς αποδείχτηκε πολύ μικρό για μια τόσο μεγάλη συγκέντρωση.
Οι δημότες, οι φίλοι και οι υποστηρικτές του Δημάρχου Δημήτρη Μπουραϊμη, άγγιξαν τους τρεις χιλιάδες (3.000)! Όλοι οι χώροι του γηπέδου κατακλύστηκαν από κόσμο, από τις κερκίδες, τον αγωνιστικό χώρο, τους εξώστες μέχρι και τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου στον δρόμο συν ότι δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα στην λεωφόρο και τους γύρω δρόμους.
Σε αυτή την συγκέντρωση και παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, οι πολίτες είπαν ότι ο Δήμος Φυλής έχει Δήμαρχο, τον Δημήτρη Μπουραϊμη, αυτόν έχουν και αυτόν εμπιστεύονται και για τα επόμενα πέντε χρόνια! Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε πολλά!!!







πηγή:http://pitsounicity.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. 1000 οι δημοτικοι υπάλληλοι (ας μην πήγαιναν άμα ήθελαν) και 90 υποψήφιοι και από 2-3 άτομα ο καθένας που τους είπε να κουβαλήσουν....να τοι...το θέμα είναι ποιος θα τον ψηφίσει απ όλους αυτούς...ας βγει στους δρόμους των Λιοσίων να περπατήσει να δεις ντομάτα που θα πέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή