Παράταση υποβολής αιτήσεων




Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Φυλής- Κατάθεση αιτήσεων υποψηφίων επωφελουμένων.
Όπως είναι γνωστό η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο «ΝΟΣΤΟΣ» με την Εργοερευνητική με τη σύμπραξη των Δήμων Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Φυλής υλοποιεί το πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Φυλής- ΝΟΣΤΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» που εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την
προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Το Σχέδιο Δράσης αφορά τη δημιουργία δομών άμεσης καταπολέμησης της φτώχειας. Συγκεκριμένα στους δύο Δήμους πρόκειται να λειτουργήσουν Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομή παροχής συσσιτίου, Δημοτικός Λαχανόκηπος, Τράπεζα Χρόνου και Γραφείο Διαμεσολάβησης.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες, μόνιμοι κάτοικοι των δύο Δήμων, που θέλουν να εγγραφούν ως ωφελούμενοι/ες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Φαρμακείο, στη Δομή παροχής συσσιτίου ή στο Δημοτικό Λαχανόκηπο θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση και δικαιολογητικά, βάσει των οποίων θα διαμορφωθεί ο τελικός κατάλογος δικαιούχων.
Πληροφορίες, κατάθεση αιτήσεων και συγκέντρωση δικαιολογητικών στις εξής διευθύνσεις:
- στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Ιωάννου Μέρλα & Λ. Δημοκρατίας, Άγιοι Ανάργυροι
- στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Φυλής, Δημαρχείου 13, Άνω Λιόσια
- στο Δημοτικό κατάστημα Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου, Πλ. Ηρώων 1, Ζεφύρι
- στο Δημοτικό Κατάστημα (Παλιό) Δημοτικής Ενότητας Φυλής, Κεντρική Πλατεία Φυλής
Ώρες: 09.00 – 13.00
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 19 Μαρτίου 2013 – 10 Μαΐου 2013
Όσοι δημότες ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια αυτή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο του ΝΟΣΤΟΥ 210 88 15 310.
Δυο λόγια για το ΝΟΣΤΟ:
Η Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών «ΝΟΣΤΟΣ» δημιουργήθηκε το 1995 από Ποντιακά σωματεία με σκοπό την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα λειτουργεί αδιάλειπτα, αναπτύσσοντας δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αποκτώντας πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα υποστήριξης της κοινωνικής ένταξης και μέριμνας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια