Πρόσκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 01-03-2013 και ώρα 12:00



.
Άνω Λιόσια 25-02-2013
Αριθ.Πρωτ.: 8125
Π Ρ Ο Σ …………………………………...
Π   Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ Η  Σ  Η
Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 01-03-2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, για να συζητήσουμε στην με αριθμό 1 συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τα πιο κάτω θέματα:

1. Εκλογή Αντιπροέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
2. Τροποποίηση Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Ο.Τ. 1617 της Π.Ε. Πανοράματος της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής κατόπιν Δικαστικής Απόφασης.
3. Έγκριση άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΨΙΛΙΚΑ» της Βαλεριανού Σταυρούλας του Ανδρέα επι της οδού Λ. Φυλής 125 στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
4. Έγκριση αντικατάστασης άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΟΠΩΡΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗΣ ΚΙΜΑ» της Στούμπου Βασιλικής του Γεωργίου επι της οδού Λ. Φυλής 364 στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
5. Έγκριση αντικατάστασης άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΥΠΕΡΑΓOΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» της εταιρίας «ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕΒΕ» με υγειονομικό εκπρόσωπο τον Ευαγγελίδη Δημήτριο του Κυριάκου επί της οδού Δημαρχείου 21 στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
6. Έγκριση εισήγησης για τον καθορισμό του συνολικού αριθμού θέσεων περιπτέρων στο Δήμο Φυλής.
7. Έγκριση εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής για την κατάργηση ή μη της χηρεύουσας θέσης περιπτέρου επί της οδού Στρατηγού Λιόση και Σωτήρη Πέτρουλα στα Άνω Λιόσια.
8. Έγκριση εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής για την κατάργηση ή μη της χηρεύουσας θέσης περιπτέρου επι της οδού Παναγίας Γρηγορούσης 15 Ζεφύρι.
9. Έγκριση εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής για την κατάργηση ή μη της χηρεύουσας θέσης περιπτέρου επί της οδού Αχαρνών και Αθηνών στα Άνω Λιόσια.
10. Έγκριση εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής για την κατάργηση ή μη της χηρεύουσας θέσης περιπτέρου επί της οδού Λ. Φυλής και Στρατηγού Λιόση.
11. Έγκριση μίσθωσης άδειας περιπτέρου από την Ευφροσύνη Βασιλείου στην Βασιλική Λιμναίου.
12. Έγκριση μίσθωσης άδειας περιπτέρου από τον Ευστάθιο Καμπόλη στην Καλαϊτσίδη Ελισάβετ.
13. Έγκριση εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο «Κανονισμός Λειτουργίας Περιπτέρων Δήμου Φυλής»
14. Έγκριση άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ» της Χαρίτου Χρυσούλας του Νικολάου επί της οδού Σγουρού Λέοντα 3 στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
15. Έγκριση αντικατάστασης άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ χωρίς παρασκευαστήριο για ορθίους και περαστικούς πελάτες» της εταιρίας «Αντώνιος Δημητρίου & ΣΙΑ Ο.Ε.» με υγειονομικό εκπρόσωπο την Δημητρίου Ευστρατία του Αντωνίου επί της οδού Τσακάλωφ 16 στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Ζ. - ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Σ. ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια