Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής 01-03-2013 και ώρα 13:00



.
Άνω Λιόσια 25-02-2013
Αριθ.Πρωτ.: 8119
Π Ρ Ο Σ …………………………………...
Π   Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ Η  Σ  Η

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 01-03-2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 για να συζητήσουμε στην με αρ. 3 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τα πιο κάτω θέματα:

1. Ψήφιση πιστώσεων Οφειλών Παρελθόντων Οικονομικών Ετών.
2. Ψήφιση εξειδικευμένων πιστώσεων σε βάρος του εν χρήσει προϋπολογισμού μας.
3. Ορισμός υπολόγου πάγιας προκαταβολής έτους 2013
4. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών συλλογής προϊστορικών κλασσικών – βυζαντινών στοιχείων και σύνταξης οδηγού επισκεπτών του δήμου Φυλής.
5. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών οργάνωσης και ανάπτυξης διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου του δήμου Φυλής.
6. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών ανάπτυξης σχεδίου δράσης για την βελτίωση της ελκυστικότητας για επιχειρήσεις και ενίσχυση της απασχόλησης – ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού δήμου Φυλής.
7. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών τυποποίησης συστήματος προμηθειών και μείωσης κόστους λειτουργίας του δήμου Φυλής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Σ. ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια