ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΛΗΣ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΛΗΣ
Γραφεία: Σωτήρη Πέτρουλα 20 Πλατεία Δημαρχείου, (ανοιχτά 6 μ.μ. – 8 μ.μ.)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972257364 – 6979684861 – 2102472382


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι διακοπές ρεύματος σε οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς όλο και πληθαίνουν. Η κρίση του συστήματος που βιώνουμε όλοι μας, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι μας οδηγεί στην εξαθλίωση.
Η παραπέρα μείωση των μισθών, το νέο φορολογικό που ρίχνει στις πλάτες μας κι άλλα βάρη, οι μειώσεις των συντάξεων, η μετατροπή της υγείας σε εμπόρευμα και μόνο γι αυτούς που έχουν, τα χαράτσια, είναι κάποια από αυτά που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Οι νόμοι που ψηφίζει η συγκυβέρνηση μαζί με τις εντολές της ΕΕ βάζουν ταφόπλακα σε όλα τα δικαιώματα που είχαμε κατακτήσει.
Καμιά υποταγή, κανένας φόβος, καμιά άλλη θυσία. Χρειάζεται να βάλουμε πλώρη για μια άλλη πορεία που ο πλούτος που παράγουμε θα κατανέμεται με κριτήριο την κάλυψη των δικών μας αναγκών. Οργανώνουμε την αντίστασή μας στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς, μέσα από τις Λαϊκές Επιτροπές και τα Σωματεία μας για δουλειά για όλους, για δωρεάν παροχή υγείας, για μέτρα ανακούφισης των ανέργων και των οικογενειών τους, για να μη διακοπεί κανένα
ρεύμα, καμία οικογένεια χωρίς τρόφιμα και θέρμανση! Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας μέσα από τα Σωματεία και τις Επιτροπές Αγώνα. Κανένας μόνος του στην κρίση!
Με δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε για άλλη μια φορά η Λαϊκή Επιτροπή Φυλής στα γραφεία της ΔΕΗ στο Μενίδι, πέτυχε αυτή τη φορά την επανασύνδεση κομμένου ρεύματος σε ηλικιωμένο ζευγάρι, που έχει μάλιστα και προβλήματα υγείας. Η ΔΕΗ, με τις ευλογίες τις συγκυβέρνησης, είχε προχωρήσει στη διακοπή του ρεύματος, αδιαφορώντας ότι βρισκόμαστε μέσα στο χειμώνα και μάλιστα σε μια περίοδο με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Μετά την παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής Φυλής το ρεύμα στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού επανασυνδέθηκε.
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Άνω Λιόσια, 25/2/2013

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια