Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΟ MAIL ΝΙΚΟΣ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΠΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ




Εδώ και μερικές ημέρες,όπως όλοι θα έχουν προσέξει, έρχεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας, (ανάμεσα στα τόσα άλλα), ένα μηνυμα που απευθύνεται στα "φιλανθρωπικά αισθήματα" κυρίως των ανίδεων χρηστών του διαδυκτίου...     
Ας δούμε τι λέει:..
"ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ  ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ  ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ-ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΙΡΗ  Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 2. Η ΜΑΙΡΗ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ WASHINGTON ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΙΚΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ e-mail."
Οι πρώτες σκέψεις που έρχονται στο μυαλό, είναι οι ακόλουθες....
"-Τα καημένα τα παιδάκια....  Ας τα βοηθήσουμε....   Είναι σίγουρα "εντάξει", αφού γράφει και για τον Δήμο Άνω Λιοσίων...., γράφει ακόμα για το "Χαμόγελο του Παιδιού"....!!! "  
Μια πρόχειρη όμως έρευνα της σελίδας μας με βάση την "αναζήτηση www.google.gr", μας "προσγειώνει στην πραγματικότητα".... 
ΑΠΑΤΗ
Αναφέρει το κείμενο "Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ e-mail."
Είναι αλήθεια;
Ας δούμε τι λέει το "Χαμόγελο του παιδιού"  και ο "Δήμος Άνω Λιοσίων"...

O Δήμος Άνω Λιοσίων και «Το χαμόγελο του Παιδιού» διαψεύδουν μήνυμα για βοήθεια άρρωστο παιδί που κυκλοφορεί μέσω διαδικτύου


Στην άμεση διάψευση ενός ηλεκτρονικού μηνύματος προέβει ο Δήμος Άνω Λιοσίων που τον  έφερε, σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», να στηρίζει μήνυμα για βοήθεια άρρωστου παιδιού που κυκλοφορεί μέσω διαδικτύου.   
Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» έγινε αποδέκτης πολλών ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αφορούσαν σε ενίσχυση οικογένειας με 2 παιδιά που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και επιπλέον ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του μικρότερου παιδιού. Στο εν λόγω μήνυμα προέτρεπαν τους πολίτες να το προωθήσουν σε όλες τους τις επαφές ισχυριζόμενοι ότι με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η οικογένεια με 1 ευρώ και πως την ευθύνη για την πρωτοβουλία αυτή φέρει ο Δήμος Άνω Λιοσίων και «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».
«Είναι φανερή η προσπάθεια κάποιων επιτηδείων να εκμεταλλευθούν την ευαισθησία του κόσμου για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας αλλά και της εμπιστοσύνης τους προς το «Χαμόγελο Του Παιδιού» με απώτερο σκοπό την προώθηση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μέσω διαδικτύου» δηλώνεται από το γραφείο Τύπου του Δήμου Άνω Λιοσίων».
Το σχόλιο της "ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝείναι, "να μην πιστεύετε αμέσως και να δέχεστε παθητικά, αυτά τα πράγματα που διαβάζετε, επειδή, σας το έστειλε κάποιος φίλος σας στο προσωπικό σας mail, ή ακόμα, το είδατε στο facebook. 
Υπάρχουν αμέτρητοι απατεώνες, που προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες για τα προσωπικά σας δεδομένα..!! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια