Αλληλεγγύη στους Έλληνες - Άλλη μια διανομή τροφίμων στα Άνω Λιόσια




Άλλη μια διανομή τροφίμων έγινε από την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων μέσα από το κατάστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής. Το αν ήταν επιτυχημένη ή όχι θα το πουν οι πολλές νέες Ελληνικές οικογένειες που προστέθηκαν στις παρα πολλές οικογένειες που η Τ.Ο. στήριζε.

Έλληνες που οι κυβερνήσεις των μνημονίων καταδίκασαν σε οικονομικό μαρασμό και ίσως θάνατο από αναίτια ασιτία, πειθαρχώντας στις εντολές των αφεντικών - δανειστών, αδιαφορώντας για την τύχη των Ελλήνων.

Στο κατάστημα οι σκηνές που εξελλίσονται είναι απόλυτα συγκινητικές αλλά και απόλυτα αξιοπρεπείς.Εκεί τα παιχνίδια δεν έχει κανένα νόημα, τι μάρκα είναι, η πως είναι, αρκεί να είναι ΕΝΑ παιχνίδι για ένα μικρό παιδί που δεν έχει τίποτα να παίξει σπίτι του, (άν υπάρχει δικό του σπίτι) και που όταν το πάρει στα χεράκια του, η χαρά του είναι τόσο μεγάλη και το γέλιο του τόσο δυνατό, που οι τοίχοι παίρνουν χρώμα. 

Εκεί τα παιδιά της διανομής έχουν να κάνουν με ένα μόνο σύνθημα που μόλις δωθεί θα σημάνει συναγερμός..."πολύτεκνη οικογένεια" λέει ο επικεφαλής... Και αμέσως ο κάθε τροφοδότης στο πόστο του ξέρει, πόσα μακαρόνια, πόσο ρύζι, πόσο λάδι, πόσο γάλα, πόσα φρούτα, πόσες πατάτες, και μαναβική χρειάζεται...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια