ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ 350 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ 2 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ



Ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήσαν το βράδυ της Κυριακής περίπου 350 μετανάστες, κυρίως Πακιστανικής καταγωγής, προς το Αστυνομικό Τμήμα των Αχαρνών. Αφορμή της πορείας ήταν επιθέσεις που δέχτηκαν δύο ομοεθνείς τους στο δρόμο από άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα.
Σημείο συνάντησης ήταν η Πλατεία Αγίου Γεωργίου, η πορεία κατευθύνθηκε προς την οδό
Αγ. Τριάδος και σταμάτησε, μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, 100μ από το Α.Τ.Αχαρνών δίχως να σημειωθούν επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία διαψεύδει τις φήμες πως έχουν πραγματοποιηθεί επιθέσεις σε σπίτια μεταναστών, καθώς τέτοια περιστατικά δεν είναι καταγεγραμμένα, ούτε έχουν οι ίδοι κληθεί να παρέμβουν. Τα μόνα επίσημα περιστατικά ήταν οι δύο επιθέσεις από περίπου 15 άτομα την περασμένη εβδομάδα χωρίς να υπολογίζεται φυσικά ο ξυλοδαρμός Πακιστανού που αποπειράθηκε να κλέψει μία γυναίκα στο Κέντρο των Αχαρνών.
Να σημειώσουμε πως η Αστυνομία διαψεύδει επίσης το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και η Ένωση Μεταναστών εργατών το οποίο αναφέρετε σε λεηλασίες επτά σπιτιών και ξυλοδαρμούς μεταναστών, ενώ κάνει λόγο και για κλοπές χρημάτων όσων συλλαμβάνονται από Αστυνομικούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια