Οι μπουλντόζες από τον...Άρη


21/07/2012 00:21


Υπάρχει απευθείας ανάθεση 2,5 εκατ. ευρώ; Όσοι αναγνώστες της στήλης βιαστείτε να απαντήσετε «όχι», χάσατε.
Γιατί μεθαύριο Δευτέρα ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός αν και την περασμένη Τρίτη μιλούσε για έξωση του ιδιώτη, πρωτοτυπεί σε περίοδο διακοπών και σε αυτό: Υπό τον τίτλο «Λήψη απόφασης έγκρισης μελέτης και διαδικασίας ανάθεσης των επειγουσών εργασιών για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του ΧΥΤΑ Δυτ. Αττικής» προχωρά σε απευθείας ανάθεση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στον (ήδη εγκατεστημένο, λένε οι κακές γλώσσες, ήτοι στον Ηλέκτωρα)
εργολάβο στο ΧΥΤΑ Φυλής μέχρι το τέλος του 2012. Όπερ μεθερμηνευόμενο θα πει 500.000 ευρώ το μήνα.
Οι (αδρανοποιημένοι από εποχής Χιωτάκη) εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι πρόκειται για τη δεύτερη πράξη του έργου «κίνδυνος σκουπιδιών στην Αττική μέσα στο καλοκαίρι» που κορυφώθηκε με επισκέψεις στον εισαγγελέα επιστολές στον Σαμαρά και άλλα τέτοια ωραία.
Και θέτουν το ερώτημα: Καλά, αφού ο Σύνδεσμος έχει 2,5 εκατ. να δώσει στον εργολάβο γιατί δεν μπορεί να βρει 20.000, άντε να πούμε 50.000 ευρώ,  να επισκευάσει τις ιδιόκτητες μπουλντόζες του που κάθονται εδώ και ενάμιση χρόνο και να τις δώσει στους ίδιους για να κάνουν τη δουλειά των 2,5 εκατ. ευρώ τζάμπα;
Απάντηση όμως δεν έχουν πάρει ούτε από τον... Άρη (ξέρετε, εκείνον της γνωστής ελληνικής ταινίας).
Bookmark and Share

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια