ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Γράφει ο ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ

 
 Ένα χρόνο πριν που ξεκινήσαμε το εγχείρημα του ιστολογίου PARAPONOFYLIS,
ήμασταν απλά άσχετοι με το αντικείμενο.Ξεκινήσαμε λοιπόν διαβάζοντας και
ρωτώντας από εδώ και από εκεί  πώς θα μπορούσαμε να στήσουμε αυτό το ιστολόγιο.
Μέρα με την μέρα όλο και περισσότερες   γνώσεις αποκτούμε και προσπαθούμε να
γινόμαστε καλύτεροι.
     Με την πρώτη ανάρτησή μας διαβάστε εδώτο αρχικό μας μοτίβο ήταν να δεχόμα-
στε τα προβλήματα των συνδημοτών μας, καθώς και νέα του δήμου μας, που στην
 αρχή ήταν λιγοστά.Φαίνεται δεν πρέπει να υπάρχουν και αρκετά αφού ζούμε σε μια
 "ήσυχη", "όμορφη", "καθαρή" κ.τ.λ  πόλη. Λέμε λοιπόν  σιγά σιγά να περάσουμε σε
 μια άλλη.....
φιλοσοφία.
     Αυτό γιατί όπως μαθαίνουμε σύντομα ο Δήμος Φυλής  θα αποκτήσει τα δικά του ΠΑΡΑΠΟΝΑ, μέσα από ένα τηλεφωνικό κέντρο που σε πρώτη φάση θα λειτουργεί μέχρι αργά το βράδυ και αργότερα επί 24ωρο για 365 μέρες το χρόνο.Δεν ξέρουμε αν η δική μας φωνή έδωσε την ιδέα , αλλά το σίγουρο είναι ότι βοήθησε αρκετά για να ξεκινήσει η λειτουργία του. Πλέον, από ό,τι ακούμε, όλοι οι δημότες θα έχουν άμεση πρόσβαση, μέσα από αυτό, σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου (μακάρι να γίνει και ηλεκτρονικά).
      Το όνομά μας ΠΑΡΑΠΟΝΑ πιστεύουμε ότι τα λέει όλα.
-Παραπονιόμαστε  για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος και πιο όμορφος.
-Παραπονιόμαστε γιατί τα τελευταία χρόνια κανένας δημοτικός άρχοντας δεν ασχολήθηκε όσο έπρεπε με τα σημαντικά προβλήματα  που έχει η πόλη μας.
-Παραπονιόμαστε γιατί βλέπουμε όλο και περισσότερο δημοτική αρχή και αντιπολίτευση να συμφωνούν και  να προχωράνε ΜΑΖΙ, όχι όμως για να καλυτερεύσουν την πόλη μας.
-Παραπονιόμαστε γιατί δε βλέπουν ότι ενώ τα δυο τελευταία η ζωή μας έχει αλλάξει δραματικά, αυτοί συνεχίζουν χωρίς να έχουν καταλάβει τίποτα.
-Παραπονιόμαστε γιατί αυτοί συχεχίζουν να  αγναντεύουν, από τα "κάστρα τους" , το άπειρο και να πράττουν στο ίδιο μοτίβο.
      Ας μην ξεχνάμε πως η αντιπολίτευση βρίσκεται εκεί για να ελέγχει και να παίρνει θέση.Αλλά βλέπουμε πως έχει πιει το αμήλιτο νερό σε αρκετά θέματα. Σχετικά με το θέμα αυτό θα παρακαλούσαμε όλους εσάς να συμμετέχετε  με την ψήφο σας στην  ψηφοφορία μας.Θα την βρείτε στο δεξιό πλαϊνό του ιστολογίου μας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ο φασισμός έρπει παντού - δεν είναι υπερβολή -η μόνη υγιής φωνή σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο ειναι του κυρίου Κώστα Βάβουλα ,να είναι γερός και δυνατός για να μπορεί να αντιμετωπίζει
    τις λερναίες ύδρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή