Απάντηση στον Μπουραίμη-ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ


ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ
     Έκπληξη μας προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημάρχου της πόλης μας κου Μπουραίμη σε τοπική εφημερίδα. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Να πάμε στο σπίτι του δημότη και να του γεμίσουμε τη κατσαρόλα ή το ψυγείο, ναι. Αλλά να βάλουμε τον καθένα να συνηθίσει την ιδέα ότι είναι φτωχός…….».Ταυτόχρονα προέτρεψε τους πολίτες να μην παρασύρονται γύρω από τα φθηνά γεύματα και το κοινωνικό παντοπωλείο γιατί «…..πίσω απ’ όλα αυτά υπάρχει το κέρδος, κάποιοι οικονομάνε».
     Τέτοιες δηλώσεις τις ημέρες που ζούμε θα μπορούσε
να κάνει μόνο κάποιος που είναι μακράν της πραγματικότητας, ή επιδιώκει πολιτικά οφέλη και μόνο.
     Για ποια κερδοσκοπία μιλάει ο Δήμαρχος; Δεν παρακολουθεί τη δράση άλλων δημάρχων που αντιλαμβανόμενοι τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε η Κυβέρνηση, ρίχνουν το βάρος σε μία κοινωνική πολιτική και προσφορά στους δημότες τους και μάλιστα με τρόπο διαφανή και χωρίς να διαχειρίζονται χρήμα;  Πώς είναι δυνατόν η λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου, ή τα συσσίτια να αποφέρουν κέρδος; Προτάσεις και μάλιστα  συγκεκριμένες, ρεαλιστικές και άμεσα υλοποιήσιμες του έγιναν.
     Ο κος Μπουραίμης όμως επιμένει σε μια πολιτική «εξαγοράς συνειδήσεων», σε μια «πελατειακή σχέση με τους δημότες», γι αυτό και αρνείται κατηγορηματικά να υλοποιήσει προτάσεις και πρακτικές που άλλοι δήμαρχοι ήδη έκαναν πράξη. Ο κος Μπουραίμης προτιμά να «πηγαίνει στα σπίτια  των δημοτών», (και μάλιστα κατά προτίμηση συγκεκριμένων ομάδων δημοτών),  ώστε να εξαγοράζει την οποιαδήποτε προσφορά με τη ψήφο στις επερχόμενες εκλογές. Ακολουθεί δυστυχώς ακόμα την πολιτική που ακολούθησε και το κόμμα που στηρίζει, μια πολιτική που έφερε τη χώρα και τους πολίτες στη τραγική κατάσταση που ζούμε σήμερα.
     Εμείς σαν σύλλογος ήδη έχουμε αναπτύξει έντονη δράση σε μια προσπάθεια να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σ’ αυτούς που υποφέρουν περισσότερο από την οικονομική κατάσταση  - απόρροια του μνημονίου. Βοηθήσαμε και συνεχίζουμε να βοηθάμε οικογένειες με τη συμπαράσταση των μελών και φίλων του συλλόγου μας, χωρίς σκοπιμότητες, με πλήρη εχεμύθεια.
     Εμείς λέμε «ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ» και υλοποιούμε με τις δυνάμεις μας αυτό που πιστεύουμε. Καλό θα ήταν και οι υπόλοιποι σύλλογοι στη περιοχή, αντί ευχολογίων και διακηρύξεων, να ασχοληθούν ουσιαστικά με την δωρεάν προσφορά ειδών στους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη, σ’ αυτούς τους συνδημότες μας που γνωρίζει ο καθένας μας στη γειτονιά του.
     Αφού ο Δήμαρχος επιμένει να κινείται με τις πολιτικές και τις πρακτικές του παρελθόντος αδυνατώντας ή αδιαφορώντας να κατανοήσει τα προβλήματα των δημοτών του, ας κάνουμε όλοι εμείς ένα βήμα μπροστά.
Για το Σύλλογο ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΥΡΑΣΗ

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ κα ΚΟΥΡΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΜΑΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ@@@##### ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΤΣΑΤΣΑ ΜΠΑΤΣΟΚΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ $$$$####
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή