25η Μαρτίου 2012-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ



Σοβαρή παραβίαση κάθε έννοιας Δημοκρατίας έγινε από τον Δήμαρχο της πόλης μας κο Μπουραίμη κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ο κος Μπουραίμης χάνοντας την ψυχραιμία του, από βήματος, ως άλλος Ναπολέων, «διέτασσε» τον Διοικητή της Αστυνομίας να προχωρήσει σε συλλήψεις διαμαρτυρομένων πολιτών. Καταδικάζουμε την αυταρχική αυτή στάση του.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί και η τοποθέτηση επί του θέματος
προέδρου εξωραϊστικού συλλόγου, ο οποίος αφού προφανώς «έλυσε» τα προβλήματα της περιοχής του στη συνέχεια προσπαθεί να «εξωραΐσει» ολόκληρη τη πόλη  και να μας διδάξει ιστορία και δημοκρατική συμπεριφορά.
Αγαπητοί δημότες
Τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής μας εξακολουθούν να περιμένουν λύσεις. Όλα τα άλλα είναι «λόγια του αέρα»  για προσωπική προβολή και μόνο.
Για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο Δημοτικός Σύμβουλος
Κώστας Βάβουλας

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΜΑΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ@@@##### ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΤΣΑΤΣΑ ΜΠΑΤΣΟΚΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ $$$$####
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΡΩΤΟΥΝ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ 758 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ:

    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
    Ή
    ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ;
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ δήμαρχο ΙΜΠΡΑΪΜ ΠΑΣΑ αλλά και σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ δηλ. ΤΩΝ ΒΕΖΥΡΗΔΩΝ του δημάρχου ΦΥΛΗΣ...ΙΜΠΡΑΪΜ ΠΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή