ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΟ


Με αφορμή την έκκληση βοήθειας μιας συμπολίτισσας μας θα θέλαμε να απευθυνθούμε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φυλής να μεριμνήσουν ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στις διάφορες γειτονίες!
 Ήδη ενημερωθήκαμε για μία περίπτωση εξαιρετικά επιθετικού σκύλου στην περιοχή της Χασιάς που αποτελεί πρόβλημα για τους περίοικους! Η φίλη που επικοινώνησε μαζί μας έχει προσπαθήσει να βρει άκρη μέσω του δήμου Φυλής για την επίλυση του προβλήματος χωρίς όμως αποτέλεσμα.
 Είμαστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα
δείξουν την ανάλογη ευαισθησία.Αν παρά ταύτα δεν ευοδοθούν οι προσπάθειές σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελληνική φιλοζωική εταιρία www.filozoiki.gr, αλλά αν ο Δήμος δεν έχει συνάψει συνεργασία μαζί της σύμφωνα με το Ν.3170/2003, δεν μπορεί να περισυλλέξει τα αδέσποτα ζώα.Ακόμη η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία www.pfo.gr δέχεται καταγγελίες απ΄ όσο γνωρίζουμε.
 Μην ξεχνάμε όμως ότι τα αδέσποτα αυτά, τα άφησαν στο έλεος του Θεού κάποιοι από εμάς. Καλό θα είναι να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να φροντίσουμε ένα ζωάκι προτού αναλάβουμε την ευθύνη του!
Όσοι συνδημότες μας γνωρίζουν και μπορούν να βοηθήσουν, μπορούν να στείλουν e-mail ή να γράψουν στα σχόλια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια