Στο Καματέρο ο 9ος νεκρός στην Ελλάδα


Aναστάτωση έχει προκληθεί στον δήμο Αγίων Αναργύρων -Καματερού λόγω των έντονων φημών για το θάνατο ενός 76χρονου (γεννηθείς στις 23.8.1944) από το Καματερό από κορωνοϊό, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αποτελεί τον ένατο νεκρό στην χώρα μας, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 76χρονος άφησε την τελευταία του πνοή χθες στις 11.40 το πρωΐ στο νοσοκομείο Σωτηρία και ως επίσημη αιτία αναφέρεται: Πνευμόνια COVID-19. 
«Πράγματι υπάρχει αναστάτωση στην περιοχή για φήμες από έναν θάνατο από κοοωνοϊό ενός 76χρονου στο Καματερό. Σε επικοινωνία στελεχών του δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού με την οικογένεια του επιβεβαίωσαν ότι, όντως, ο θάνατος έχει προέλθει από κορωνοϊό. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι επιχείρησα να επικοινωνήσω με εκπροσώπους της πολιτείας, δεν μου το επιβεβαιώνουν επίσημα. Σήμερα, μάλιστα,  στις  4.30 το απόγευμα έγινε και η κηδεία του συγκεκριμένου ανθρώπου», δήλωσε στην aftodioikisi.gr. o δήμαρχος Αγίων Αναργύρων -Καματερου κ. Σταύρος Τσίρμπας.
Σύμφωνα με πληροφορίες σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και η ηλικιωμένη σύζυγος του θανόντος, ενώ σε καραντίνα βρίσκεται η κόρη του.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων του Καματερού προς την afttodioikisi.gr, τα ερωτήματα που γεννούνται είναι πολλά:
-Για ποιο λόγο δεν έχει ανακοινωθεί ο συγκεκριμένος θάνατος;
-Έχει γίνει ιχνηλάτηση των ανθρώπων με τους οποίους ήρθε σε επαφή;

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια