Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε στη σημερινή βράβευση των επιτυχόντων


   Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε στη σημερινή βράβευση των  επιτυχόντων του Δήμου Φυλής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είναι και το μέλλον της περιοχής μας. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα πολιτικής φτώχειας, αντεγκλήσεων και παρασκηνιακών μεθοδεύσεων  γίναμε μάρτυρες ενός δείγματος πολιτικού πολιτισμού.  
  Ο λόγος για την παρουσία του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη ο οποίος παραβρέθηκε στη μεγάλη γιορτή της επιτυχόντων της πόλης μας και μάλιστα βράβευσε αρκετούς φοιτητές και φοιτήτριες, καθώς και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρη Τσιουμπρή.
  Η παρουσία ατόμων από διαφορετικές παρατάξεις σε τόσο σημαντικές εκδηλώσεις που αφορούν στο μέλλον και στην πρόοδο των παιδιών μας αποτελεί ένα αισιόδοξο μήνυμα, ένα μήνυμα ενότητας που δηλώνει και τον πλούτο της δημοκρατίας. 
  Αντιθέτως, ηχηρή ήταν η απουσία εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων που ενώ προσκλήθηκαν δεν παραβρέθηκαν και η οποία σχολιάστηκε αρνητικά. Το περίεργο, δε, ήταν ότι κάποιοι από αυτούς ενώ το προηγούμενο διάστημα κόπτονταν για το μέλλον της σχολικής κοινότητας, δεν κατάφεραν να μείνουν εντός των ορίων του πολιτικού πολιτισμού στην κορυφαία εκδήλωσης της παιδείας.
   Ένα μεγάλο μπράβο στο κύριο Χατζητρακόσια για την άρτια οργάνωση της βράβευσης και ένα ακόμη μεγαλύτερο μπράβο στα παιδιά μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

 










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια