Ιδρύθηκε ο Σύλλογος Φοιτητών και Μαθητών Δήμου Φυλής




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
Δήμος Φυλής,  1 Αυγούστου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία ταυτόσημη της ηλικίας μας, σας ανακοινώνουμε την ίδρυση του Συλλόγου Φοιτητών και Μαθητών Δήμου Φυλής!
Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινότητας των φοιτητών μας,  είτε βρίσκονται εντός Αττικής, είτε στην επαρχία. Όπως και  να ενισχύσουμε την προσπάθεια των μαθητών μας  να επιτύχουν την εισαγωγή τους στις σχολές που επιθυμούν.
Επειδή όμως από λόγια έχουμε χορτάσει ως νεανικό κοινό, περνάμε απευθείας στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει και που θα μας ανεβάσουν επίπεδο άμεσα!
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση των φοιτητών μας, που σπουδάζουν στις μεγαλύτερες σχολές της Αθήνας .  (Πολυτεχνείο, ΕΚΠΑ, πρώην ΤΕΙ Αθήνας, πρώην ΤΕΙ Πειραιά)
Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των αιτήσεων για την εξασφάλιση θέσης στα (2) πούλμαν που θα πηγαίνουν στις σχολές που αναφέραμε άνω.
Οι αιτήσεις ξεκινούν από 1/8/2018 και τελειώνουν 15/9/2018 και τα πούλμαν θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια τους στις αρχές Οκτωβρίου με την έναρξη των μαθημάτων.
Οι προϋποθέσεις για την εγγραφή σας είναι απλές καθώς χρειάζονται μόνο: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας,αποδεικτικό φοίτησης στην σχολή, τηλέφωνο επικοινωνίας και email.
Με την ολοκλήρωση των εγγραφών θα οριστεί σημείο και ώρα συνάντησης από όπου θα ξεκινά το πούλμαν. Η ώρα θα οριστεί μετά από συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ώστε να βολεύει τους περισσότερους.
Υπεύθυνος εγγραφών: Αναστάσης Ατζάμπος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980769568
ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Κύριο μέλημα του συλλόγου είναι να φέρει εις πέρας το ζήτημα της δωρεάν μετακίνησης όμως δεν θα μείνουμε μόνο εκεί!
Στοχεύουμε στην δημιουργία ενός κέντρου νεολαίας που θα περιέχει μια αίθουσα διαλέξεων εξοπλισμένη με έναν προτζέκτορα για κάθε είδους παρουσίαση και μια σύγχρονη βιβλιοθήκη επιστημονικού και μη περιεχομένου.
Σκοπεύουμε να διεκδικήσουμε υποτροφίες για τους φοιτητές που σπουδάζουν στην επαρχία και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το ενοίκιο ή το μεταπτυχιακό τους.
 Όπως επίσης και την οικονομική κάλυψη των πρώτων υλών που ταιριάζουν στα διαφορετικά στοιχεία της κάθε σχολής . (π.χ. laptop, εξειδικευμένα προγράμματα Η/Υ, πηλό κεραμικής , καμβάδες, χαρτόνια  κ.α)

Εκ του  Δ.Σ του Συλλόγου Φοιτητών και Μαθητών Δήμου Φυλής.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια