ΡΕΜΑ ΕΣΧ(ους)ΑΤΙΑΣ



ΡΕΜΑ ΕΣΧ(ους)ΑΤΙΑΣ      

Δυστυχώς όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που σας αποκαλύπτω η κατάσταση είναι πλέον απελπιστική και επικίνδυνη για την δημόσια υγεία όλων των κατοίκων των δήμων που συνορεύουν με το ρέμα της ντροπής.
Και δεν είναι μόνο , τα μπάζα και τα κάθε λογής οικοδομικά υλικά που διάφοροι επιτήδειοι τα βράδια τα ρίχνουν  στις κοίτες του ποταμού αλλά και νεκρά ζώα  και ένα σωρό λύματα που περιέχουν τοξικές και όχι μόνο ουσίες από διάφορες βιοτεχνίες που βρίσκονται κατά μήκος του ρέματος.
Όπως φαίνεται όμως και στις φωτογραφίες το χρώμα του <<νερού>> είναι πρασινοκίτρινο και
δυστυχώς το πίνουν τα ζωντανά που κάποια στιγμή εάν ζήσουν θα καταναλώσει κάποιος από εμάς η τις οικογένειες μας.
Πρέπει να συμπληρώσω επίσης ότι κατά μήκος του ρέματος πάρα πολύ κοντά σε όλα τα παραπάνω έπαιζαν μικρά παιδιά ξυπόλυτα εκτεθειμένα σε όλα σχεδόν τα είδη μολυσματικών ασθενειών , ενώ η κοίτη του ρέματος εξαιτίας της διάβρωσης του εδάφους είναι επικίνδυνη για διερχόμενους πολίτες και οχήματα.
Γίνετε εύκολα αντιληπτό ότι πρέπει άμεσα να παρέμβουν οι δήμοι που διασχίζει το ρέμα της ντροπής και να κάνουν μαζί με την πολιτεία ότι είναι δυνατόν γιατί το εν λόγω ρέμα είναι υγειονομική βόμβα και κινδυνεύουν ακόμα και μικρά παιδιά.
Πλησιάζοντας μάλιστα και το καλοκαίρι η κατάσταση λόγω και της ζέστης θα γίνει ακόμα χειρότερη. 



                                                               Μαυροειδάκος Ιωάννης

                                            Αντιπρόεδρος Συλλόγου Πελοπονησίων Ζεφυρίου
                                             Μέλος Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Φυλής
                                                  Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου















Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ντροπή για τον άνθρωπο και πολύ περισσότερο για τον έλληνα άνθρωπο...........και ντροπή σε εμάς,που όταν βλέπουμε κάποιον να καταστρέφει το ''σπίτι μας'' , που δεν αντιδρούμε....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πατριωτακι ειδα κατω κατω πολλους τιτλους,χρησιμοποιησε την εξουσια που σου δινουν και τσακισε τους τα παΪδια,εισαι και Λάκων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα το θυμηθήκαμε το χάλι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ερχονται εκλογες παλι;λεβεντη μου,λες να πταιει αυτο;;

      Διαγραφή
  4. Να προτιματε τα Ελληνικα αρνια και οχι τα Ευρωπαικα ή της Νεας Ζηλανδιας.Τα δικα μας ειναι ελευθερας βοσκης και τρεφονται με τις πιο αγνες τροφες.Και δεν ειναι το μονο σημειο της Ελλαδας οπου τα ζωα αφηνονται να βοσκουν σε χωματερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή