Σε πανηγυρικό και "οικογενειακό" κλίμα τελέστηκε ο Αγιασμός του Π.Λ.Σ. Χοροδρώμενο για τη νέα χρονιά!

 


Τα μέλη του συλλόγου συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και με τις ευλογίες του πρωτοπρεσβύτερου πατρός Κωνσταντίνου Τόλια, συμμετείχαν με ευλάβεια στον Αγιασμό για τη νέα χρονιά. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Παπανικολάου, αφού τους καλωσόρισε όλους, δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος  για τη νέα χρονιά, κατά την οποία θα λειτουργήσουν 6 τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών ενηλίκων, 3 τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών παιδιών, 2 τμήματα εκμάθησης λαϊκών χορών ενηλίκων, 2 τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών ενηλίκων από Πόντο και Κρήτη καθώς και 4 τμήματα στο νεοσύστατο Εργαστήρι Λαϊκής Τέχνης. 

Click me!


Με τους εγγεγραμμένους μαθητές να αριθμούν πλέον τους 250, αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα των συλλόγων της περιοχής μας, ο πρόεδρος δήλωσε τεράστια ευγνωμοσύνη, για την αγάπη και τη στήριξη και δεσμεύτηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και οι δάσκαλοι όλων των τμημάτων θα συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι και τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν στον πολιτισμό και την παράδοση, χωρίς καμία έκπτωση στις αρχές και τις αξίες που γιγάντωσαν και καταξίωσαν το σύλλογο στη συνείδηση των πολλών και της τοπικής κοινωνίας!

Τον Αγιασμό τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρ. Παππούς, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρ. Κούραση, Αθ. Σχίζας, Γ. Αβράμης, Στ. Κατσίλας, ο Αν. Δήμαρχος κ. Γ. Μαυροειδής και ο τοπικός σύμβουλος Άνω Λιοσίων κ. Στ. Φανουργιάκης.

























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια