Τεράστιο παιδότοπο έκανε ο Γιώργος Κούρκουλος το Πάρκο Λιάρου για την καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών (Φωτό και βίντεο)

 


    Σε ένα υπέροχο  υπαίθριο πάρτι  μετατράπηκε η καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου . Η καταπληκτική δουλεία και η αγάπη  των νηπιαγωγών προς τους λιλιπούτειους μαθητές των τριών σταθμών φάνηκε πάνω στην σκηνή που μετέτρεψαν σε μια τεράστια  "θάλασσα" την σκηνή στο θεατράκι στο πάρκο Λιάρου.  

  
   Ο Δήμαρχος Φυλής  Χρήστος Παππούς εντυπωσιασμένος από την καλοκαιρινή αύρα της γιορτής  εξέφρασε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του στον αναπληρωτή του Γιώργος Κούρκουλος για το έργο που συντελεί για τα παιδιά.  Ο κ. Παππούς ολοκληρώνοντας την ομιλία του αφιέρωσε τη γιορτή στους παππούδες και στις γιαγιάδες τους των παιδιών.
   Η παράσταση που είχαν ετοιμάσει οι νηπιαγωγοί των σταθμών με πρωταγωνιστές τα παιδιά κατέπληξαν όλο το κοινό που παρακολουθούσε την καλοκαιρινή γιορτή. Ο Ποσειδώνας αφού έφερε όλους τους συμμαθητές του πάνω στην σκηνή ανακάτεψε την θάλασσα  και η σκηνή έγινε μια τεράστια πίστα. Με την ολοκλήρωση και του χορευτικό το κάθε παιδάκι παρέλαβε το αναμνηστικό του και μέσα από το μαγικό μονοπάτι μεταφέρθηκε στον τεράστιο φυλασσόμενο παιδότοπο που είχε στήσει ο κ. Κούρκουλος στο κάτω μέρος του πάρκου. 
   Τα τεράστια φουσκωτά παιχνίδια που είχαν στηθεί κέντρισαν το ενδιαφέρον των παιδιών και αφού έπαιξαν με την ψυχή τους επισκέφτηκαν και τα δεκάδες υπαίθρια παιχνίδια που υπήρχαν στον χώρο. 

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την θεατρική παράσταση των παιδιών  αλλά και από όλο το Πάρκο Κώστα Λιάρου που ο κ. Κούρκουλος φρόντισε να έχει γίνει ένας τεράστιος υπαίθριος παιδότοπος και φυσικά με δροσερά κεράσματα για όλους:  












































































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια