Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ζεφυριώτες

 



   Τα μέλη της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζεφυρίου ευχαριστούμε τους Ζεφυριώτες που τίμησαν με τη ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 και του έδωσαν στο Ζεφύρι ποσοστό 18,20%, από τα μεγαλύτερα πανελλαδικά.

Click me!


Επίσης, ευχαριστούμε τις Ο.Μ. Χασιάς, Ν. Περάμου, Μεγάρων, Μάνδρας και Ασπροπύργου, που όλοι μαζί «οργώσαμε» τη Δυτική Αττική για να ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους για τις προγραμματικές και πολιτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και οργανώσαμε αξιόλογες προεκλογικές εκδηλώσεις.

Πιστεύουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη, αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη λύση για την ανατροπή της αντιλαϊκής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, για να μπορούμε να ελπίζουμε στην καλυτέρευση της ζωής των Ελλήνων, με την κατάργηση της ακρίβειας, την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και της δημόσιας παιδείας, την εφαρμογή φοροελαφρύνσεων, την επαναφορά των εργασιακών κατακτήσεων που κατήργησε η Ν.Δ. (συλλογικές συμβάσεις, οχτάωρο, πενθήμερο) κλπ.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση με στόχο την προοδευτική αντεπίθεση και την υλοποίηση του φιλολαϊκού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τη ζωή που μας αξίζει.

 

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζεφυρίου

Σ/στης Τριαντάφυλλος Βαδεβούλης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια