Τιμητική εκδήλωση για την Μάχη της Κρήτης από τον Κρητών Ζεφυρίου & Περιχώρων Αττικής

 


Το Σάββατο 25/5 ο Σύλλογος Κρητών Ζεφυρίου & Περιχώρων Αττικής «Ο Ψηλορείτης» πραγματοποίησε τιμητική εκδήλωση για την Μάχη της Κρήτης.

Click me!


Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν, μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης μας: την Κα Κουράση Χρυσούλα - Αντιδήμαρχο Ανω Λιοσίων- τον Κον Καμπουράκη Ζαχαρία - Γεν. Γραμματέα Π.Ο.Π.Κ.Σ.- , αντιπροσωπείες Συλλόγων Ζεφυρίου - Πελλοπονησίων, Ηπειρωτών, Χορέψετε-χορέψετε - και Κρητών Αχαρνών. Συμμετείχαν επίσης, η ριζίτικη παρέα τού Κου Μπομπολάκη Αντώνη με ριζίτικα τραγούδια κ μαντινάδες, η πολιτιστική μουσικοχορευτική ομάδα Αττικής "Οι Χοροκρήτες" με υπεύθυνο χοροδιδάσκαλο τον Κον Γιαμπουρλή Χρήστο πού μας χάρισαν παραδοσιακούς χορούς, τα παιδιά των χορευτικών τού συλλόγου μας παρουσίασαν επίσης χορούς με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου μας Δημήτρη Βασσάλου και με την μουσική συνοδεία των καλλιτεχνών Θάνου Μπουράκη στην λύρα και Γιώργου Χοχλάκη στο λαούτο. Επίσης τον Μανώλη Καζεράκη για αυτές τις υπέροχες καλλιτεχνικές φωτογραφίες πού παραχώρησε στον Σύλλογο.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ, όσα μέλη κ φίλοι μας βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση αυτής της επετειακής εκδήλωσης μας! Πάντα με το καλό να ανταμώνουμε!!














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια