Με σημαντικούς επισκέπτες το περίπτερο του Δήμου Φυλής στην 3η Αttica Green Expo

 


  Μπορεί το περίπτερο του Δήμου Φυλής στην Περιβαλλοντική ΈκθεσηΠεριβαλλοντική Έκθεση να μην ήταν το πιο μεγάλο αλλά ούτε πιο εντυπωσιακό από αυτά των ιδιωτικών εταιριών που συμμετείχαν  στην 3η Αttica Green Expo 2024,  παρόλα αυτά κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών , το καλαίσθητο με την πληρότητα του για τα πλαίσια της έκθεσης. 


Click me!

  Ο Δήμος Φυλής με τις δράσεις που αναπτύσσει τόσο στην πανίδα όσο και στη χλωρίδα της περιοχής λειτούργησε σαν μαγνήτης στους επισκέπτες της πρώτης μέρας της έκθεσης. Οι κυψέλες μαζί με την στολή του μελισσοκόμου που παραχώρησε στο περίπτερο του δήμου ήταν αυτά που προσέλκυσαν της περισσότερες ερωτήσεις για το μέλι που παράγεται από τον μελισσοκομικό σύλλογο "ΠΑΡΝΗΘΑ". Απαρατήρητο δεν πέρασε και  το πανέρι με τον ελληνικό χρυσό της πατρίδας μας, το ελαιόλαδο, που ο δήμος Φυλής έχει φροντίσει να γεμίσει από άκρη σε άκρη την περιοχή με ελαιόδεντρα. 
  Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το "χειρόφρενο" που τράβηξε ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης μόλις είδε το περίπτερο του Δήμου Φυλής για να ενημερωθεί για τα ενεργειακά προγράμματα που τρέχουν από τη διοίκηση του δήμου.  Ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Βορίδη για τις ενέργειες του Δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού,  για την  ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του δήμου και των κατοίκων της περιοχής. 


   
Ο κ. Σχίζας σαν καλός οικοδεσπότης  αφού ενημέρωσε τον Υπουργό  για το μέλι της Φυλής του πρόσφερε ένα βαζάκι για να έχει ιδία άποψη για το προϊόν που παράγεται και συσκευάζεται από τον τοπικό μελισσοκομικό σύλλογο.  Ο κ. Βορίδης κατά την αποχώρησή του ζήτησε από τον κ. Σχίζα να μεταφέρει τους χαιρετισμούς  αλλά και τα συγχαρητήρια του στον Χρήστο ( Παππού) για την καταπληκτική δουλεία που κάνει για τους κατοίκους που μένουν στον Δήμο Φυλής. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την πρώτη μέρα της έκθεσης:



































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια