Εκδήλωση-συζήτηση την Κυριακή 14/4 σχετικά με το νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία και απεξάρτηση

 


Το Παράρτημα Αχαρνών-Φυλής του ΕΣΥΝ σας προσκαλεί σε εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ. στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων (πλ. Ηρώων 1, Άνω Λιόσια), με ομιλήτρια την Σοφία Σκλαβενίτη, ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια, Γραμματέα της Πανελλαδικής Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΣΥΝ και Πρόεδρο του Παραρτήματος ΕΣΥΝ Αθήνας. Click me!

Η εκδήλωσή μας αποσκοπεί στην πλατιά ενημέρωση των πολιτών, του γονεϊκού κινήματος, της εκπαιδευτικής κοινότητας, των τοπικών-αθλητικών-πολιτιστικών συλλόγων, όλων των σωματείων και των φορέων της πόλης μας, σχετικά με το νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία και απεξάρτηση που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, με το οποίο ανοίγει ο δρόμος για την εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών πρόληψης και απεξάρτησης, με περαιτέρω υποβάθμιση και αποδιοργάνωση των αποδεδειγμένα αποτελεσματικών «στεγνών» προγραμμάτων θεραπείας.

Στην περιοχή μας, όπου το πρόβλημα της τοξικοεξάρτησης είναι ιδιαίτερα οξυμένο, επιδιώκουμε η συζήτηση αυτή να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την κοινή δράση και των συντονισμό όλων των φορέων ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, την διεκδίκηση μίας ολοκληρωμένης κρατικής αντιναρκωτικής πολιτικής, με πραγματικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης, θεραπείας και κοινωνικής επανένταξης.

 

29/3/2024

 

Με εκτίμηση,

εκ μέρους του ΔΣ:

Κωστόπουλος Χάρης                                                         Ζερβουδάκη Άννα-Μαρία

Πρόεδρος                                                                                                   Γραμματέας

(τηλ.: 6946475938)                                                                       (τηλ.: 6975797193) 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια