Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου για την απόπειρα βιασμού 53χρονης στα Άνω Λιόσια

 



Ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ, αφέθηκε ο οδηγός λεωφορείου που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για απόπειρα βιασμού, στα Άνω Λιόσια.


Click me!


Ο κατηγορούμενος οδηγός λεωφορείου απολογήθηκε στην 17η ανακρίτρια και αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως δεν αποπειράθηκε να βιάσει την επιβάτιδα στα Άνω Λιόσια, το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 53χρονη, όλα έγιναν στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων στην οδό Ρόδων των Άνω Λιοσίων, την ώρα που οι πόρτες ήταν κλειστές. Ο οδηγό την πλησίασε και άρχισε να την θωπεύει, ενώ της έκανε και ανήθικες προτάσεις. Στη συνέχεια η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και επίμονα ζητούσε τα στοιχεία ταυτότητας του οδηγού. Ο οδηγός ατάραχος ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο, αφήνοντας στη συνέχεια τη γυναίκα σε μια στάση. 
Η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τ. Α. Φυλής εντόπισαν τον οδηγό την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής και του πέρασαν χειροπέδες. Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους τα ρούχα που φορούσε η γυναίκα, ενώ από τον κατηγορούμενο πραγματοποιήθηκε λήψη βιολογικού υλικού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια