100% επιτυχία είχαν οι επιλογές των επικεφαλής των παρατάξεων στις διημερεσίες του Δήμου Φυλής



    Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν οι διημερεσίες  για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου  και των μελών της Δημοτικής  Επιτροπής του Δήμου Φυλής. 
   Με ομοφωνία από τα μέλη του νέου Δημοτικού  Συμβουλίου πέρασε η πρόταση των επικεφαλής των παρατάξεων καθώς από την  παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Δημάρχου Χρήστου Παππού εκλέχτηκε  Πρόεδρος ο Γεώργιος Αντωνόπουλος, από τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ της Αγγελικής Παπαδάτου να βγάζει  Αντιπρόεδρο τον  Νικόλαο Κατσιγιάννης και από την ΑλλάΖΟΥΜΕ του Χρήστου Ρούσσα η θέση του Γραμματέα να πηγαίνει στον  Διονύσιο Βλάχο




  Στο νέο συλλογικό  όργανο της Δημοτικής Επιτροπής, το οποίο αντικαθιστά τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ύστερα από μυστική ψηφοφορία,  ομόφωνα πέρασαν οι προτάσεις των επικεφαλής των παρατάξεων. Τα μέλη της νέας επιτροπής, όπως ορίζει η νομοθεσία,  από την  πλειοψηφία ισοψήφησαν με 22 ψήφους οι : Γεώργιος Αβράμης, Αθανάσιος  Σχίζας, Μιχαήλ Οικονομάκης και Νικόλαος Χατζητρακόσιας που εξελέγησαν ως τακτικά μέλη και από 2 ψήφους πήραν τα αναπληρωματικά μέλη Νικόλαος Σοπίδης και Μιχαήλ Καλογερόπουλος, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Αντίστοιχα από τη μειοψηφία τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι Αγγελική Παπαδάτου και Χρήστος Ρούσσας με αναπληρωματικό τον Ευάγγελο Παπαπαναγιώτου.





 Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς  απηύθυνε ευχές για το νέο έτος και για δημιουργική πενταετία, αλλά και  μήνυμα ενότητας. Τόνισε ότι στην συλλογική προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος όλοι έχουν θέση και ρόλο. «Ο Δήμος έχει μπει σε δυναμική τροχιά κι αυτό το γνωρίζουμε εμείς, οι συνδημότες μας , αλλά και οι εκτός Δήμου», κατέληξε. 
 


 Από την πλευρά της η Αγγελική Παπαδάτου έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει η παράταξή της και πρόσθεσε ότι η μόνη διαφορά που μπορεί να υπάρξει μεταξύ των δημοτικών συμβούλων είναι η οπτική από την οποία βλέπουν τα προβλήματα, ενώ ο Χρήστος Ρούσσας αρκέστηκε να ευχηθεί σε όλους καλή θητεία. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια