Κατάρρευση τζαμαρίας σε σύλλογο




 Παροδική αναστάτωση προκάλεσε τις βραδινές ώρες της Τρίτης 28 Νοεμβρίου  η πτώση  τζαμαρίας στο κτίριο που στεγάζεται ο Σύλλογος Τριτέκνων Φυλής, η οποία οφείλεται σε ρωγμή που υπέστη ύστερα από ρίψη πέτρας το βράδυ της Κυριακής 26 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου Κλέλιας Βαρβαρίγου. Παρόλο που η ρωγμή δεν παρουσίαζε ιδιαίτερη ανησυχία η κ. Βαρβαρίγου τράβηξε φωτογραφικό υλικό για να ενημερώσει τη δημοτική αρχή, αλλά την πρόλαβαν τα γεγονότα μιας και η τζαμαρία κατάρρευσε σαν χάρτινος πύργος.   Το ευτύχημα βεβαίως είναι πως την ώρα που κατέρρευσε η τζαμαρία δεν λειτουργούσε ο Σύλλογος, αλλά ούτε και υπήρξε τραυματισμός κάποιου διερχόμενου πεζού ή οχήματος από το σημείο. 


Άμεσα ωστόσο ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από περαστικούς ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου και έσπευσε στο οίκημα το δραστήριο μέλος του συλλόγου Βάγιος Παναγιωτόπουλος καθώς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής Μιχάλης Οικονομάκης και ο νεοεκλεγέντας Τοπικός Σύμβουλος Ζεφυρίου Κώστας Ρίζος για να ασφαλίσουν και να καθαρίσουν το σημείο για να μην υπάρξει τραυματισμός. 

Σύντομα το συμβάν πήρε αίσια τροπή, αφού η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε για την άμεση διασφάλιση του χώρου μέχρι την αντικατάσταση της σπασμένης τζαμαρίας. Επιπροσθέτως με την συμβολή του  Δήμου Φυλής αλλά και με ιδία μέσα, από τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων, απομακρύνθηκαν τα αντικείμενα αξίας από τα γραφεία του Συλλόγου. Επίσης ο σύλλογος τοποθέτησε φύλακα για την αποφυγή πλιάτσικου του χώρου συνεπικουρούμενος από περιπολίες  οχημάτων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου που έστειλε ο κ. Οικονομάκης  κατά τη διάρκεια της νύχτας και μέχρι να ασφαλιστεί ο χώρος.
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια