Πανελλήνια πρώτη προβολή της ταινίας ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΥΛΙΚΟ

 


Είναι τιμή μου και χαίρομαι που βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσω σε μια πολύ ειδική προβολή της ταινίας ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΥΛΙΚΟ, που διοργανώνει ο χώρος Πολιτισμού και Τεχνών Proastio Art, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ. στον Κινηματογράφο Όναρ, Αγίας Παρασκευής 40, Άγιοι Ανάργυροι 135 62. 

Είναι ξεχωριστό γεγονός καθώς η ταινία είναι σχεδιασμένη για τους ανθρώπους και με τους ανθρώπους της Δυτικής Αττικής. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί παρουσία πολλών που συμμετείχαν στην ταινία και πολλών ακόμη που ασχολούνται με την πραγματικότητα της Δυτικής Αττικής. 

Για όλους εμάς, το να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την ταινία θα ήταν ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της κοινής κατανόησης όλων όσων διακυβεύονται: το εύρος και η πολυπλοκότητά της πέρα από τα πρακτικά ζητήματα διαχείρισης των αποβλήτων. Θα ήταν ένας τρόπος να συνεχίσουμε μια συζήτηση που εδώ και καιρό διεξάγεται από πολλούς πρωταγωνιστές της ταινίας, αλλά και ένας νέος τρόπος να ασχοληθούμε με ένα ευρύ φάσμα απλών ανθρώπων που αισθάνονται ότι ασφυκτιούν και ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία πρέπει να ακούσουν προσεκτικά τι έχουν να πουν. 

Μιλώντας με ταπεινότητα, αναφέρω πως είμαι Γαλλίδα, είμαι καλλιτέχνιδα, σκηνοθέτρια, ωστόσο ελπίζω ότι θα διαπιστώσετε πως αυτή η ταινία έχει σημασία για πάρα πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι, μαζί με εμένα, ελπίζουν ότι θα είστε σε θέση να σταθείτε μαζί μας στην αναζωογόνηση αυτής της αναγκαίας συζήτησης.

 

Με εκτίμηση,

 

Laure Vermeersch

téléphone +33 (0)6 59 03 90 51



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια