Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ζεφύρι από Χειροτέχνες του Δήμου μας για καλό σκοπό!



  Οι χαρμόσυνες μέρες των Χριστουγέννων βρίσκονται προ των πυλών και μια ομάδα Χειροτεχνών του Δήμου μας είναι έτοιμη να δώσει ιδιαίτερο ύφος στον στολισμό των νοικοκυριών, με τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες τους, τις οποίες θα διαθέσουν σε Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνουν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, από τις 11:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. στο Πάρκο "Κ. Λιάρος", στο Ζεφύρι.

Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία μάλιστα συνδυάζεται από τους διοργανωτές με έναν ιδιαίτερα καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα προσφερθεί για την αγορά ενός απινιδωτή από τον Αθλητικό Σύλλογο Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου.

Στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο αθλητικός σύλλογος συνόδευσε την πρόσκληση με την ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση:

"Η διοίκηση του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου χαιρετίζει με απεριόριστη ευγνωμοσύνη τη συγκινητική πρωτοβουλία των Χειροτεχνών συνδημοτών μας, να συνδράμουν στην αγορά ενός απινιδωτή, που αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Η ύπαρξη ενός απινιδωτή στους χώρους άθλησης είναι παραπάνω από επιβεβλημένη, όχι μόνο για τους αθλούμενους, αλλά και για κάθε συνάνθρωπο που θα χρειαστεί τη σωτήρια, σε πολλές περιπτώσεις, επέμβαση. Με την ευχή η πρωτοβουλία αυτή να βρει μιμητές, θα είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε με τις αγορές μας τις μοναδικές δημιουργίες τους!!!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια