Τροχοπέδη στην αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης βάζει το Δασαρχείο Πάρνηθας



Τραγελαφικά  πράγματα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Φυλής. Ειδικότερα  συνεργεία, τα οποία προχωρούν στην κατασκευή απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή του Πανοράματος, προκειμένου να προστατέψουν την πόλη μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου, βρέθηκαν αντιμέτωπα με υπάλληλους του Δασαρχείου Πάρνηθας. 





Ειδικότερα, οι υπάλληλοι μετέφεραν φερτά υλικά από τις εργασίες της αντιπλημμυρικής θωράκισης με σκοπό να αποθέσουν σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του δήμου που βρίσκεται εντός της επικράτειας του. Εκεί όμως ήρθαν αντιμέτωποι με υπαλλήλους του δασαρχείου Πάρνηθας, οι οποίοι επιχείρησαν να εμποδίσουν την εργασίας τους, αμφισβητώντας την κυριότητα του οικοπέδου! Μάλιστα απείλησαν τους δημοτικούς υπαλλήλους, ότι θα καταθέσουν μήνυση εναντίον τους.


Η δημοτική αρχή ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους της και έφτασε άμεσα στο σημείο και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις. Παρόλα αυτά οι υπάλληλοι του Δασαρχείου προτίμησαν να εξαφανιστούν λίγο πριν φτάσουν στο αστυνομικό τμήμα.



Η δημοτική αρχή Φυλής απέναντι στην συγκεκριμένη στάση των υπαλλήλων αντέδρασε άμεσα και το νομικό τμήμα της, κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για παρεμπόδιση εκτέλεσης αντιπλημμυρικών έργων και σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι του Δασαρχείου, αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, με δήλωση του στην aftodioikisi.gr, ανέφερε: «Είναι πραγματικά απαράδεκτη η στάση των υπαλλήλων του δασαρχείου να εμποδίσουν τους εργαζόμενους του δήμου να ολοκληρώσουν την εργασία τους εμποδίζοντας μάλιστα την απόθεση υλικών σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του δήμου Φυλής. Τα αντιπλημμυρικά έργα που κατασκευάζει ο δήμος είναι αναγκαία για την προστασία των δημοτών, των κατοίκων και των περιουσιών τους και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μπει εμπόδιο στην υλοποίηση τους».  Σε αντίθεση στην προσπάθεια της να επικοινωνήσει με την προϊσταμένη του Δασαρχείου κάτι τέτοιο να καταστεί εφικτό.


Click me!

ΠΗΓΗ: Με πληροφορίες και από aftodioikisi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια