Ο Αθανάσιος Μήτσιος ψυχή τε και σώματι δίνει τον αγώνα του για την παράταξη αλλαΖΟΥΜΕ

  


   Στις 13 Αυγούστου είχαμε ενημερώσει για την μετακίνηση υποψηφίου από την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ  στην παράταξη αλλάΖΟΥΜΕ, λίγο πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων. 
   Όπως είχαμε αναφέρει τελικά ο ενεργός πολίτης και αν. μέλος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, με την έντονη και... συζητημένη μάλιστα προεκλογική δράση του το 2019, δεν έκατσε σπίτι του αλλά κατευθύνθηκε στην παράταξη του Χρήστου Ρούσσα, αλλάζοντας το υπάρχον πολιτικό τοπίο και δίνοντας μια άλλη δυναμική στην παράταξη αλλάΖΟΥΜΕ.
   Μέσα σε ένα μήνα ο υποψήφιος πλέον δημοτικός σύμβουλος Μήτσιος Αθανάσιος, για όλους εμάς ο Σάκης, έδωσε φτερά στην παράταξη του κ. Ρούσσα. Η  πράξη της μετακίνησής του Σάκη έδωσε την ώθηση ώστε να βάλουν πλώρη υποψηφιότητας πολλοί ακόμη για το ψηφοδέλτιο της παράταξης αλλάΖΟΥΜΕ. 
   Η πολιτική του σκέψη, το πηγαίο ταλέντο του αλλά και ο επαγγελματισμός του Σάκη στην κατασκευή βίντεο έδωσε ακόμη μια ώθηση στην παράταξη που αποφάσισε να στηρίξει  ψυχή τε και σώματι.   Ακόμη και η δημοφιλής πλατφόρμα του facebook  απέκτησε άλλο "χρώμα" με τα δεκάδες βίντεο που κατασκεύασε για την παρουσίαση των συνυποψηφίων του βάζοντας πάνω από όλα την ανάδειξη της παράταξης του.  
  Από την πλευρά μας για ακόμη μία φορά θα του ευχηθούμε να έχει την επιτυχία που επιθυμεί στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου και θα χαρούμε να τον δούμε στα δημοτικά έδρανα του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυλής. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια