Το πρωτότυπο προεκλογικό έντυπο της Χρυσούλας Κουράση που θα... «ανθίσει» στον Δήμο μας!

 


Αν υπήρχε βραβείο για το πιο πρωτότυπο προεκλογικό φυλλάδιο υποψηφίου, η Αναπληρωτής Δημάρχου Περιουσίας και Προμηθειών κα Χρυσούλα Κουράση, είναι βέβαιο πως... ΔΕΝ θα είχε "αντίπαλο" στη διεκδίκησή του!

Και τι το κάνει τόσο ξεχωριστό; Το ευρηματικό δώρο που περιέχεται σε κάθε φάκελο.

Ένα ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΤΕΥΣΗΣ, με το οποίο επέλεξε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος να επικοινωνήσει στους δημότες Φυλής το μήνυμα για ένα βιώσιμο μέλλον, το μέλλον που εγγυάται η 'πράσινη ενέργεια', από την οποία σύντομα θα επωφελούνται ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ οι πρώτες 1500 οικογένειες του Δήμου μας!

Με το κεντρικό σύνθημα "Φύτεψε το μολύβι σου, σχεδίασε το μέλλον", η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Χρήστου Παππού καλεί τους παραλήπτες - κάτοικους του Δήμου Φυλής να κάνουν μια απλή κίνηση: Αφού χρησιμοποιήσουν το μολύβι για τις σημειώσεις τους, να το φυτέψουν σε μια γλάστρα με χώμα, από την πλευρά της υδατοδιαλυτής κάψουλας που περιέχει σπόρους, ώστε να ανθίσουν λουλούδια ή βότανα. Με αυτή τη συμβολική κίνηση, προτρέπει να κάνουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το πρώτο βήμα για τη μεγάλη αλλαγή και όπως διακηρύσσει:

"Κανείς σίγουρα δεν περιμένει από ένα μολύβι να… αλλάξει τον κόσμο. Αφού όμως ΜΑΖΙ γράφουμε το μέλλον, έτσι και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα φυτέψουμε «σήμερα», τον σπόρο που θα ανθίσει στον τόπο μας ένα καλύτερο «αύριο»! "

 


 

Με αυτά τα λόγια ελπίδας και αισιοδοξίας, που αποκτούν ωστόσο ιδιαίτερη βαρύτητα και αξία μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές του Αυγούστου, η Χρυσούλα Κουράση εκπλήσσει ευχάριστα τους δημότες Φυλής που προκρίνουν την ευγενική χειρονομία της εν λόγω υποψήφιας, ανάμεσα στα δεκάδες προεκλογικά φυλλάδια που φθάνουν στα χέρια τους αυτές τις μέρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που η Χρυσούλα Κουράση προκαλεί θετικές εντυπώσεις με τις πρωτοβουλίες της, καθώς... "απαρατήρητο" δεν περνά ΟΥΤΕ και το πολύπλευρο έργο της, με τους σημαντικότερους σταθμούς της αυτοδιοικητικής της δράσης να περιλαμβάνονται επιγραμματικά στο έντυπο που συνοδεύει το δώρο. Όπως:

 Ο κομβικός της ρόλος στη σύσταση της Ενεργειακής Κοινότητας "ΦΑΕΘΩΝ", καθώς έφερε σε πέρας την πολυπλοκότητα της νομοθεσίας που διέπει αυτού του είδους τους συνεταιρισμούς αποκλειστικού σκοπού.

√ Ο διαρκής αγώνας της, τόσο μέσα από τις δυνατότητες που της δίνει το επάγγελμά της, όσο και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Φυλής, για την καταπολέμηση των φαινομένων έμφυλης βίας, δημιουργώντας ένα πλέγμα προστασίας για κάθε πολίτη που έχει ανάγκη.

√ Η ουσιαστική συμβολή της στους πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς της περιοχής, που δεν περιορίζεται στη βοήθεια που τους παρέχει να αποκτήσουν νομική προσωπικότητα, αλλά εκτείνεται σε ποικίλες δράσεις και πρωτοβουλίες που ενισχύουν το έργο των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται σε αυτούς.

Οπωσδήποτε, η Χρυσούλα Κουράση δεν προορίζεται για τα "εύκολα"! Και η τιμητική αναφορά του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα, στη διεξοδική συμβολή της για την αίσια έκβαση της ψήφισης μιας κρίσιμης τροπολογίας, σε όφελος του Δήμου Φυλής και των δημοτών, που απαιτούσε ταχύτητα, γνώσεις και νομική εμπειρία, το επιβεβαιώνει.

Με λίγα λόγια για το έργο της, αισιόδοξα μηνύματα και ένα μοναδικό δώρο για τους δημότες, το ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΤΕΥΣΗΣ, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, ξεκινά ιδανικά την προεκλογική της καμπάνια για τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου. Το μόνο που - κατά την ταπεινή μας γνώμη - ΔΕΝ κατάφερε να... χωρέσει σε έναν φάκελο, αυτό είναι η αστείρευτη διάθεσή της για αγώνα!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια