Με την συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής ο απεγκλωβισμός των ενοίκων της πολυκατοικίας




   Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουλίου σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας στα Άνω Λιόσια. Σε βίντεο ντοκουμέντο που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star καταγράφονται οι προσπάθειες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής να απεγκλωβίσει τους ενοίκους με ασφάλεια την ώρα που η Πυροσβεστική έδινε τον δικό της αγώνα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Άμεσα στο σημείο έφτασαν τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής , ομάδες της ΔΙΑΣ και η Πυροσβεστική. 
  Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής, Μιχάλης Οικονομάκης, βλέποντας πως είναι αδύνατος ο απεγκλωβισμός των ενοίκων από το κλιμακοστάσιο του κτηρίου έφερε στο σημείο τα δύο καλαθοφόρα οχήματα του δήμου Φυλής και ένα μεγαλύτερο από ιδιωτική εταιρεία που έχει έδρα στην περιοχή.  Όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας ανάμεσά τους και μία γυναίκα που παρουσίασε  έντονα αναπνευστικά προβλήματα απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια και εξετάστηκαν  από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που ήταν στο σημείο και ευτυχώς είναι όλοι καλά στην υγεία τους. 




   Με την ολοκλήρωση της κατάσβεσης  έγινε η καταγραφή των ενοίκων και μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο που φρόντισε να τους εξασφαλίσει ο Δήμος Φυλής, μέχρι να μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ταυτόχρονα φρόντισε να φυλάσσετε και με την συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας ο χώρος των διαμερισμάτων της  πολυκατοικίας. 


Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο  Ε Δ Ω 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια