Ο "ξεχασιάρης" επικεφαλής παράταξης

 



       Δύο μήνες πριν τις εκλογές θυμήθηκαν κάποιοι ότι υπάρχει Δημοτικό Συμβούλιο  εκφράζοντας "μια άλλη νοοτροπία στον τρόπο που πολιτευόμαστε" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.   Αλήθεια πια είναι αυτή η νοοτροπία να είναι εξαφανισμένοι επί τέσσερα χρόνια και να θυμούνται ότι υπάρχει το Δημοτικό Συμβούλιο λίγο καιρό πριν τις εκλογές?
   Εντέχνως ο επικεφαλής της παράταξης, που διεκδικεί τη ψήφο των δημοτών στις εκλογές του Οκτωβρίου, ξεχνάει να αναφέρει ότι οικονομική κακοδιαχείριση Δημόσιων πόρων στο Δήμο Φυλής που έκαναν ερώτηση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αφορά την περίοδο 2011-2014. Ίσως  θέλει να ξεχάσει ότι ήταν υποψήφιος με αυτή την παράταξη στις εκλογές του 2014 παίρνοντας 330 ψήφους. Επίσης ξεχνάει να αναφέρει  ότι  πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης ύστερα από την μηνυτήρια αναφορά της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυλής κατά παντός υπευθύνου, η οποία κατατέθηκε στις 26-4-2016 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών (αριθ. εισερχ. 21254) και κοινοποιήθηκε προς τους: Εισαγγελέα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Εισαγγελέα Εσωτερικών υποθέσεων και στον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
     Μια και είναι "ξεχασιάρης" να του θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο θέμα είχε συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 11 Μαΐου 2018 που είχε προκαλέσει την αποχώρηση του κ. Μπουραΐμη από τη συζήτησή του. Αν θέλει ο  "ξεχασιάρης" επικεφαλής παράταξης ή όποιοι άλοι θέλουν θα μπορέσουν να  παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα βίντεο  Ε Δ Ω. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια