Έκλεψαν καρδίες οι αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο στην πλατεία Ηρώων

 

  Από τα ξημερώματα του Σαββάτου  1 Ιουλίου  ξεκίνησαν οι εργασίες, προκειμένου η πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια να μετατραπεί σε… γήπεδο μπάσκετ. Λίγο αργότερα, στις 10:00 ξεκίνησε το 3on3 Streetball με αμαξίδιο, το οποίο διοργανώνει η ΟΣΕΚΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Φυλής, έχοντας ως «Μέγα Χορηγό» την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως. Το μπάσκετ με αμαξίδιο είναι μια εκδήλωση, που αγαπήθηκε, που έχει γίνει με τεράστια επιτυχία σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι και που εξαπλώνεται σε όλη την Αττική, αρχής γενομένης από τα δυτικά προάστια, με στόχο να ανοιχθεί σε όλη τη χώρα.
 Πέντε ομάδες μπάσκετ με αμαξίδιο, χορευτικά, ακροβατικά και ένα εξαιρετικό χορευτικό ντουέτο με αμαξίδιο, απόλαυσαν οι θεατές της μεγαλύτερης μπασκετικής εκδήλωσης και αποτελεί απαρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας και μιας προσπάθειας, ώστε το μπάσκετ με αμαξίδιο να βρει αγωνιστική στέγη όπως υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς στο Δήμο Φυλής. 
  Η ΟΣΕΚΑ προσέφερε στο Χρήστο Παππού την εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας  με το όνομά του και τον αριθμό 18. Ο Δήμαρχος Φυλής στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την τιμή και επεσήμανε την ανάγκη να γίνει θεσμός το μπάσκετ με αμαξίδιο στο Δήμο Φυλής. Ανακοίνωσε επίσης πως μετά από ενημέρωση που είχε από τον Αντιπεριφερειάρχη Δ. Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη η συζήτηση για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο Πάρκο Πόλης των Άνω Λιοσίων για αθλητές του μπάσκετ με αμαξίδιο. 





































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια