"Πριν αλέκτορα φωνήσαι" επιβεβαίωσε τα συμπεράσματα του Παράπονου Φυλής ο υποψήφιος της ΝΔ Σταμάτης Πουλής

 


  «Μεγάλη Δευτέρα… μεγάλη μαχαίρα», η μέρα που ξεκινά η εβδομάδα των Παθών του Ιησού Χριστού, μέρα που οι χριστιανοί εκτείνουν τις προσευχές τους προς το θείο, ωστόσο για τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής κ. Σταμάτη Πουλή ήταν η… «κατάλληλη» μέρα να στείλει ΕΞΩΔΙΚΟ προς τον δημοσιογράφο/διαχειριστή του paraponofylis.blogspot, Δημήτρη Δάλλη, για δημοσίευμα που αφορούσε ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ και ΑΠΟΨΕΙΣ του αρθρογράφου σχετικά με το περιεχόμενο ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της μείζονος αντιπολίτευσης Παύλος Πολάκης και την οποία υπογράφουν 30 ακόμα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κατόπιν τούτου εύκολα θα μπορούσαμε να προβούμε στις εξής διορθώσεις, όπως μας απαίτησε ο υποψήφιος βουλευτής: ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει ο κύριος Πουλής με τα κοινά του Δήμου Φυλής, ΟΥΤΕ με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και ΚΑΜΙΑ ανάμειξη έχει ο κύριος Πουλής με το κέντρο Logistics ή οποιοδήποτε άλλο έργο έρχεται από υπουργούς της κυβέρνησης στον Δήμο Φυλής. 

Έλα όμως που «πριν αλέκτορα φωνήσαι», και λίγες ώρες μετά την επίδοση της εξωδίκου διαμαρτυρίας, έρχεται ο ίδιος με δηλώσεις του σε τοπικό μέσο να επιβεβαιώσει τα συμπεράσματα του αρθρογράφου μας δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “ Όσο για τους “ μικρούς Πολάκηδες” που πάντα υπάρχουν και προσπαθούν να δηλητηριάζουν ό,τι καλό συμβαίνει, αφήνω να τους κρίνουν οι ίδιοι οι πολίτες που βλέπουν την εξέλιξη και τα έργα που υλοποιούνται. Και βεβαίως η Δικαιοσύνη γιατί στο τέλος πάντα η αλήθεια λάμπει” επιβεβαιώνοντας πλήρως το άρθρο ότι ο ίδιος έχει μετατοπίσει τις αντιπαραθέσεις των δύο πολιτικών και σε τοπικό επίπεδο. 

Τώρα, ως προς την αλήθεια που μας ζητήθηκε να γράψουμε, εμείς προτιμήσαμε να την ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ μεταφέροντας ΑΥΤΟΛΕΞΙ ένα απόσπασμα του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης και συνόδευε την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και αναφέρει:

«… Ομοίως φαίνεται να μερίμνησε και για τον υπόδικο για τους παράνομους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ, πολιτευτή πλέον της ΝΔ και υποψήφιο βουλευτή στη Δυτική Αττική Σταμάτη Πουλή! Προφανώς, ο Δήμος Φυλής ήταν ο μόνος πρόθυμος Δήμος της χώρας για να φιλοξενήσει κάτω από τις «καθαρές» φτερούγες του ένα τόσο ικανό και δραστήριο στέλεχος........(και να ολοκληρώσει )......να «προικίσει» τον εκλεκτό του Άδωνι με 37.000 € για την προεκλογική του εκστρατεία, με το τυπικό του μέρους να δίνονται τα χρήματα αυτά ως αμοιβή για τις υπηρεσίες του στη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής…»

Κατόπιν των διευκρινήσεων που παραθέτουμε και με δεδομένο ότι η ΑΠΟΨΗ δεν αποτελεί… ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ, αντιθέτως εκτίθεται ελεύθερα σε δημοκρατικά πολιτεύματα, υποσχόμαστε να επανελεγχθούν τα συμπεράσματα του υποφαινόμενου δημοσιογράφου, κι εφόσον αποδειχθούν λανθάνοντα, επιφυλασσόμεθα να διερευνήσουμε από διαφορετική οπτική γωνία, για ποιο λόγο οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τοποθετήσει στο «μάτι του κυκλώνα» τον Δήμο Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια