Κατανυκτικό ήταν το κλίμα στην περιφορά των Επιταφίων στα Κοιμητήρια του Δήμου Φυλής (βίντεο)



Ημέρα της κορύφωσης του Θείου Δράματος και πλήθος πιστών, με συγκίνηση βρέθηκε κοντά στις ψυχές των προσφιλών κεκοιμημένων, συγγενών, φίλων και οικείων τους, ακολουθώντας δια μέσω των μνημάτων τον Επιτάφιο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα.
Στο Παλαιό Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων  η περιφορά έγινε συνοδεία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και της συζύγου του κας Ντίνας Παπαδήμα, του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ευάγγελου Λιάκου ,του αρμόδιου αναπληρωτή Δημάρχου για τα Κοιμητήρια κ. Γιώργου Κρητικού, του Αντιδημάρχου Θανάση Σχίζα, της Αναπληρωτή Δημάρχου Χρυσούλας Κουράση, του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων Νικόλαου Λιόση και του Προέδρου του ΝΠΔΔ Πάρνηθα Γιώργου Μαυροειδή.











Στο Νέο Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων  οι Βουλευτές Δυτικής Αττικής της ΝΔ Θανάσης Μπούρας , Ευάγγελος Λιάκος μαζί με τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων Νικόλαο Λιόση μετέφεραν τον επιτάφιο από την είσοδο του Κοιμητηρίου μέχρι την εκκλησία, συνοδεία της υποψήφιας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενίας Μπάρα και του αρμόδιου αναπληρωτή Δημάρχου για τα Κοιμητήρια κ. Γιώργου Κρητικού,. Με αφορμή την παρουσία των δύο κυβερνητικών εκπροσώπων στα Κοιμητήρια του Δήμου, ο δήμαρχος ζήτησε και απέσπασε τη δέσμευσή τους να μεσολαβήσουν προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες για την άδεια λειτουργίας του Ναού Αναστάσεως του Λαζάρου, που βρίσκεται στο Νέο Κοιμητήριο. 




















Στο Κοιμητήριο της Χασιάς ο π. Δημήτριος Παναγακόπουλους  με συλλειτουργούς τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αχαρνών και Φυλής Αρχιμ. Τίτο Χρήστου και τον Προϊστάμενο των Ιερών Ναών Παναγίας Γρηγορούσης και Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, π. Άγγελο Κανέλλο, που παραβρέθηκαν και στα τρία κοιμητήρια, έγινε η περιφορά του επιταφίου συνοδεία του Δήμαρχου Φυλής Χρήστου Παππού, της Αντιδημάρχου Ελένης Λιάκου και των Πρόεδρων της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Διονύση Βλάχο και Άνω Λιοσίων Νικόλαο Λιόση.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια