Έργο ανάπλασης και δημιουργία πάρκινγκ αυτοκινήτων



Ακόμη ένα έργο ανάπλασης ξεκίνησε δίπλα στον σταθμό του Προαστιακού των Άνω Λιοσίων μετά από μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής.
Το έργο αφορά στη βελτίωση του περιβάλλοντος και της αισθητικής του χώρου στάθμευσης με τη χρήση αυτόφωτων φωτιστικών LED και την τοποθέτηση καλαθιών απορριμμάτων. Επίσης, θα γίνει αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του πηγαδιού με κυβόλιθους στο δάπεδο και ξυλεία πεύκης στην επένδυση του τοιχώματος και θα τοποθετηθούν παγκάκια γύρω του.
Με αυτόν τον τρόπο, παρέχεται στους πολίτες ένας μεγάλος δημόσιος χώρος που είναι φιλικός προς το περιβάλλον και ελκυστικός για τη χρήση τους. Επιπλέον, ο χώρος στάθμευσης θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορεί να χωρέσει περισσότερα αυτοκίνητα και να παρέχει περιοχή ανάπαυσης και διαβάσματος για τους ανθρώπους της περιοχής. Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η ασφάλεια των πολιτών, καθώς και η βελτίωση του μικροκλίματος της περιοχής με τη φύτευση καθώς και τον καλλωπισμό των υπαρχόντων δέντρων, προς όφελος όλων των κατοίκων της πόλης.
Κατά την έναρξη των εργασιών παραβρέθηκαν στο σημείου του έργου οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φυλής Θανάσης Σχίζας και Μιχάλης Οικονομάκης.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια