Υπεγράφη η σύμβαση, της Τεχνικής Υπηρεσίας, για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημαρχείου

 


Στα σκαριά ένα ακόμα περιβαλλοντικό έργο για τον Δήμο Φυλής, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς υπέγραψε τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία για την   Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων, που εντάσσεται στο  Περιφερειακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής 2014-2020, με προϋπολογισμό 482.645,38 ευρώ.

Το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων, βασίζεται σε μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας , περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: Αντικατάσταση κουφωμάτων, εξωτερική θερμομόνωση τοίχων, αναβάθμιση συστήματος τεχνητού φωτισμού, συστήματος κλιματισμού θέρμανσης και ένταξη συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη λειτουργία του κτιρίου.



Ακόμη μία μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας, που έχει και την επίβλεψη του έργου, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Θανάση Σχίζα δείχνει την αρτιότητα της σύνταξης πολύπλοκων μελετών που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από Εθνικά και Ευρωπαϊκά κονδύλια. Για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής  συγκροτείται τριμελής επιτροπή διαγωνισμού και παραλαβής του έργου, ενώ είναι επίσης αρμόδια για τον ορισμό επόπτη εργασίας.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς επανέλαβε ότι “Ο Δήμος Φυλής είναι ένας Πράσινος Δήμος που διεκδικεί και κατακτά σημαντικά έργα από το ΕΣΠΑ – ΠΕΠ Αττικής,  με στρατηγικό στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση του οικολογικού αποτυπώματος.

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια