Πανέτοιμος ο Δήμος Φυλής να υποδεχθεί την Barbara (φωτό και βίντεο)

 


  Η κακοκαιρία «Barbara» θα αρχίσει να επηρεάζει την ελληνική επικράτεια από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με την Πολιτική Προστασία να ενημερώνει  τους κατοίκους, των περιοχών που θα βρεθούν αντιμέτωποι με το πρώτο αυτό κύμα, μέσω του 112. 
  Ο Δήμος Φυλής  προετοιμάζεται ώστε να είναι έτοιμος για ότι και να συμβεί και να περιορίσει τα προβλήματα που θα δημιουργήσει η κακοκαιρία «Barbara». Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έθεσε σε επιφυλακή όλο το προσωπικό του δήμου και σύσσωμη η δημοτική του ομάδα βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου στο νέο επιχειρησιακό κέντρο   που έχει στηθεί στο Πανόραμα. 
  Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης έχει αναλάβει το γενικό συντονισμό όλων των δυνάμεων και μετά από τις πρώτες οδηγίες που θα δοθούν προσωπικό  και μηχανήματα θα πάρουν θέση "μάχης" για τον επερχόμενο χιονιά. 
  Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας φρόντισε από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου  να επικοινωνήσει με όλους τους εργολάβους, που εργάζονται στο Δήμο Φυλής, για να διαθέσουν τα μηχανήματά τους στις υπηρεσίες του δήμου. 

  

  Καθώς το μήνυμα από το 112 έχει ήδη φτάσει στα περισσότερα κινητά των κατοίκων,  στα βίντεο και φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε τις πυρετώδεις προσπάθειες του Δήμου Φυλής ώστε να όλα έτοιμα την ώρα που θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα. 































  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια