Με εγκάρδιες ευχές η Βασιλόπιτα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λίμνης

 


Με μια απέριττη εκδήλωση αμέσως μετά την Θεία λειτουργία της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2023,  γιόρτασε ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Λίμνης το νέο έτος με τη συμβολική κοπή της Βασιλόπιτας. 

Τις εγκάρδιες ευχές τους στον κόσμο και στους επίσημους προσκεκλημένους έδωσαν ο εφημέριος του Αγίου Γεωργίου  π. Κωνσταντίνος Κοκολης και ο υπεύθυνος  για την φροντίδα του Ναού,  Θεόδωρος Παπαπροκοπίου. 

Τη λιτή εκδήλωση για την οποία ακολούθησε κέρασμα στη φιλόξενη στέγη του Συλλόγου Ποντίων Φυλής “η Τραπεζούντα”, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας που έδωσε τος ευχές του κι εντός του Ναού καθώς και ο βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος. 

Ευχές με τον Ιερέα και τον κόσμο αντάλλαξαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, η αναπληρωτής Δημάρχου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, οι αναπληρωτές Δημάρχου Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Σονίδης, η Πολιτευτής της Ν.Δ Τζένη Μπάρα και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης. 
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια