Απαράδεκτη προσαγωγή μελών του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων από αστυνομικούς

 


Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων καταδικάζει την απαράδεκτη προσαγωγή μελών του από τις αστυνομικές δυνάμεις στα Άνω Λιόσια, γιατί τοποθετούσαν αφίσες σχετικές με τις εκλογές του Σωματείου που ξεκινάνε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. 
 Παρότι τα μέλη του σωματείου δήλωσαν εξαρχής την ιδιότητα τους και τον σκοπό της αφισοκόλλησης, οι αστυνομικοί εντελώς προκλητικά και αναίτια προχώρησαν σε προσαγωγή στο τμήμα! 
Από την πρώτη στιγμή σε ένδειξη αλληλεγγύης, στο τμήμα έφτασαν μέλη του σωματείου και άλλα μέλη σωματείων και φορέων της περιοχής απαιτώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι συνάδελφοι τους χωρίς να επιβληθούν κυρώσεις. 
Μετά από αρκετές ώρες και ενώ οι αστυνομικοί συνέχιζαν να είναι προκλητικοί και να προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Κάτω από την μαχητή παρουσία των ταξικών δυνάμεων στο τμήμα και τις παρεμβάσεις από εκπρόσωπους των σωματείων άφησαν τους συναδέλφους να φύγουν. 
Τον στόχο τους τον γνωρίζουμε! Κάνουν ότι μπορούν με εντολή κυβέρνησης και εργοδοσίας να τρομοκρατήσουν και δυσκολέψουν τα σωματεία που αγωνίζονται και διεκδικούν. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη! Δεν περνάνε σε εμάς οι απειλές! Δεν θα φοβηθούμε και δεν θα κάνουμε πίσω στα δικαιώματα μας. 
Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά το πρόγραμμα μας με σκοπό την ενίσχυση του σωματείου μας. Με σκοπό όλο και περισσότεροι να συμμετέχουν μαζικά στις αρχαιρεσίες, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και οργάνωσης της πάλης σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου και στα Λιόσια και σε όλη τη Δυτική Αττική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια