Σταμάτης Πουλής: Η Δυτική Αττική αποκτά στο Δήμο Φυλής την πρώτη της Πανεπιστημιούπολη!

 



Η χρονιά αυτή κλείνει με μία εμβληματική επιτυχία για το Δήμο Φυλής και για το μέλλον της Δυτικής Αττικής καθώς εγκρίθηκε από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ το έργο δημιουργίας Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ύψους 64,5 εκατ.€!
Αποτελεί για εμένα τη μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση της μέχρι τώρα ενασχόλησής μου με τα κοινά, καθώς συμμετείχα ενεργά από την αρχή στην ωρίμανση και προώθηση του έργου ως Σύμβουλος Ανάπτυξης του Δήμου Φυλής. 2 χρόνια σκληρής δουλειάς έπιασαν τόπο!
Ένα έργο με έντονο αναπτυξιακό, οικονομικό αλλά και κοινωνικό αποτύπωμα, που βάζει δυναμικά τον Δήμο Φυλής αλλά και την Δυτική Αττική ευρύτερα στον Χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την καθιστά προορισμό και πόλο έλξης για τους νέους της Πατρίδας μας!
Η Δυτική Αττική αποκτά στο Δήμο Φυλής την πρώτη της Πανεπιστημιούπολη! Ένα έργο με πολλαπλά οφέλη που αναβαθμίζει μια ολόκληρη περιοχή, που θα φέρει επιπλέον κύκλο εργασιών περίπου 7 εκατ. ευρώ ετησίως στην τοπική οικονομία, φέρνοντας πνοής ζωής, ανανέωσης και ανάπτυξης.
Ένα έργο για το οποίο δουλέψαμε σκληρά με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής και τον Πρύτανη του ΠΑΔΑ Παναγιώτη Καλδή, έχοντας από την πρώτη στιγμή την στήριξη του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis, του Αναπληρωτή Υπουργού Νίκος Παπαθανάσης - Nikos Papathanasis, της Υπουργού Παιδείας Niki Kerameus και του Υφυπουργού Angelos Syrigos.
Αποδεικνύοντας έτσι ότι όταν υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και όρεξη για δουλειά, τότε τα αποτελέσματα για το μέλλον του τόπου μας και των συμπολιτών μας είναι λαμπρά!
👍 Συνεχίζουμε για την Δυτική Αττική που μας αξίζει!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια