Μαρτίνος και Καμπόλης δίπλα στα κορίτσια του ΕΥΝΙΚΟΥ

 



 Οι μέρες των γιορτών βοήθησαν τα κορίτσια του ΕΥΝΙΚΟΥ που αγωνίζονται στην Α1 να χαλαρώσουν από το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα. Ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα κορίτσια που αντί για προπόνηση ο κόουτς της ομάδας μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου τους ετοίμασαν μία Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που εκτός από τις ευχές  δέχτηκαν  και τα δώρα τους. 
 Ο Δημήτρης Καμπόλης, δημοτικός σύμβουλος και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος, φρόντισε να εξασφαλίσει για την ομάδα του ΕΥΝΙΚΟΥ  από τον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο αθλητικό υλικό για τα κορίτσια της ομάδας. Ως παλιός αθλητής και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες που έχει μια ομάδα που παίζει στα μεγάλα σαλόνια της Α1 κατηγορίας και υποσχέθηκε περαιτέρω στήριξη και βοήθεια με τις ανακοινώσεις να έρχονται σύντομα.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Ευχές, δώρα, ρεπό και ανασύνταξη για τη δύσκολη συνέχεια στην Α1 γυναικών


Διοίκηση, δημοτική Αρχή και τεχνικό επιτελείο… φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο τα κορίτσια του Εύνικου, εν όψει του δεύτερου γύρου!

Μετά από χρόνια η εφετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή του γυναικείου τμήματός μας ήταν διαφορετική. Βλέπετε η συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ από μόνη της σημαίνει πολλά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι υποχρεώσεις είναι χωρίς σταματημό ακόμα κι αυτές τις ημέρες και γι’ αυτό το λόγο το διήμερο ρεπό που απόλαυσαν οι αθλήτριές μας ήχησε ως… μελωδία στ’ αυτιά τους όταν το ανακοίνωσε ο κόουτς Βελτσίστας.

Ωστόσο δεν ήταν το μοναδικό χαρμόσυνο νέο που έμαθαν τα κορίτσια την ημέρα της γιορτής. Είχαν προηγηθεί οι ευχές που διαβίβασε σε όλο το τμήμα ο πρόεδρος του συλλόγου μας Χρήστος Κ. Παππούς εκ μέρους του δημάρχου Φυλής ο οποίος δεν κατάφερε να παραβρεθεί σ’ αυτή τη μικρή γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Στάδιο Εύνικος.

Ακόμα μεγαλύτερη αξία είχε το μήνυμα που απέστειλε ο κ. δήμαρχος ο οποίος αφού ευχαρίστησε το προπονητικό επιτελείο και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που καταβάλλουν, τους ζήτησε να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να χαλάσει το όμορφο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο που εκπροσωπεί και προβάλλει θετικά τον δήμο Φυλής.

Εκ μέρους της διοίκησης του δήμου το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα», Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Εύνικου, τους προπονητές και τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους και υποσχέθηκε την αμέριστη βοήθεια και συμβολή και της δημοτικής Αρχής.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δημήτρης Καμπόλης, δημοτικός σύμβουλος και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος, καθώς και πρώην ποδοσφαιριστής Α’ Εθνικής ο οποίος με αφορμή τη μεσολάβησή του προς τον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο για την παραλαβή αθλητικού υλικού από τον σύλλογό μας, ήλθε πιο κοντά στην ομάδα και το σωματείο, εκτίμησε την προσπάθεια που καταβάλλεται και το έργο που παράγεται και υποσχέθηκε περαιτέρω στήριξη και βοήθεια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια