Τα "πρωτάκια" και τα δύο νέα σχολεία είχαν την τιμητική τους στους σημερινούς αγιασμούς

 



  Ξεκίνησε  σήμερα με τον καθιερωμένο αγιασμό η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Φυλής. Τα προαύλια γέμισαν και πάλι με παιδικές φωνές αλλά και με τα χαμόγελα των φίλων που αντάμωσαν και πάλι στα θρανία.  



   
  Βέβαια πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά που κάνουν το πρώτο τους βήμα στη βασική εκπαίδευση με την είσοδό τους στην πρώτη Δημοτικού. Το δικό του "πρωτάκι" συνόδευσε την πρώτη του μέρα στο σχολείο ο Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Ραφτέλης με τη φωτογραφία, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και τις ευχές για καλή σχολική χρονιά:


 Η φετινή χρονιά βρήκε για ακόμη μία φορά έτοιμους όλους τους χώρους των σχολείων με τις εργασίες συντήρησης και καθαρισμού να έχουν ολοκληρωθεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, επίσης  την ίδια περίοδο δεκατρία προαύλια σχολείων άλλαξαν ριζικά όψη για να υποδεχτούν τους μαθητές.  Φέτος ο ήχος από το σχολικό κουδούνι  ήχησε σε ακόμη δύο γειτονιές των Άνω Λιοσίων μιας και ξεκίνησαν τη λειτουργεία τους το 11ο Δημοτικό και το Ειδικό Γυμνάσιο. 



Από το Αγιασμό στο Ειδικό Γυμνάσιο 

Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες από τον Αγιασμό σε σχολεία της περιοχής:










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια