Όλα έτοιμα για να ανοίξουν τα σχολεία δήλωσαν στη σύσκεψη με τους καθηγητές Σχίζας, Οικονομάκης και Χατζητρακόσιας

 



Λίγο πριν ηχήσει το πρώτο κουδούνι στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Φυλής πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ολοκαίνουργιου Ειδικού Γυμνασίου Άνω Λιοσίων, η καθιερωμένη συνάντηση του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκου Χατζητρακόσια με τους 15 διευθυντές των σχολείων παρουσία των  Αντιδημάρχων  Τεχνικής Υπηρεσίας,  Θανάση Σχίζα, και Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Οικονομάκη.



Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ενημέρωσε τους διευθυντές για τις εργασίες συντήρησης και καθαρισμού, που φρόντισαν να πραγματοποιηθούν οι παρόντες αντιδήμαρχοι,  κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ενώ για την καθαριότητα ων σχολείων ανακοίνωσε ότι και φέτος όπως και πέρσι οι καθαρίστριες των σχολείων στη Φυλή θα είναι πλήρους απασχόλησης και η διαφορά του μισθού τους θα καλύπτεται, με απόφαση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, από πόρους του Δήμου.



Η τοποθέτηση των διευθυντών  αλλά και του εκπροσώπου της ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, Χρήστου Κουρνιώτη,   εξήραν την πάρα πολύ καλή τη συνεργασία με το Δήμο ενώ εξέφρασαν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο νέας έξαρσης του covid 19.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Θανάσης Σχίζας αυτό το καλοκαίρι ανακατασκεύασε,  γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις στους αύλειους χώρους 7 Γυμνασίων και Λυκείων. Ξεκίνησε την ενημέρωσή του με μια ευχάριστη είδηση που αφορά στην κατασκευή του 5ου Γυμνασίου.  “Χθες εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) η αλλαγή χρήσης γης για το 5ο Γυμνάσιο, έχει ήδη εγκριθεί από την ΚΤΥΠ η μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας και το έργο πάει πλέον για χρηματοδότηση με ενέργειες που ήδη έχει ξεκινήσει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ”.

Ο Μιχάλης Οικονομάκης έδωσε συγχαρητήρια στους διευθυντές των σχολείων για το έργο τους και τους ενημέρωσε για τις δράσεις που θα υλοποιηθούν δίνοντας έμφαση στην ανακύκλωση και στον τομέα της πολιτικής προστασίας που υπογράμμισε τη ζωτική σημασία της ενημέρωσης των παιδιών για σεισμούς πλημμύρες, φωτιές κ.α.

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια