Φωτιά σε όχημα στο Ζεφύρι (Αποκλειστικά βίντεο από gavata.news)



 Στις φλόγες τυλίχθηκε εν κινήσει όχημα, στο Ζεφύρι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα της Παρασκευής, δίπλα από το σούπερ μάρκετ "Σκλαβενίτης", ενώ αυτό λειτουργούσε. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα που κατόρθωσαν να βγουν εγκαίρως από το αυτοκίνητο και από το συμβάν δεν προέκυψε τραυματισμός, καθώς πρόκειται για πολυσύχναστο σημείο της πόλης.



Συγκεκριμένα, το φλεγόμενο Citroën Xsara διερχόμενο από τη Δημοκρατίας και αναδύοντας μαύρους καπνούς, διένυσε μία απόσταση 50 περίπου μέτρων στη λεωφόρο Παναγίας Γρηγορούσης. Στρίβοντας στην οδό Τζαβέλλα, ο 48χρονος οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητο και μαζί με τους δύο συνεπιβαίνοντες κατόρθωσαν να το εγκαταλείψουν και να παραμείνουν ασφαλείς.



Με σωστά αντανακλαστικά, το προσωπικό του σούπερ μάρκετ απέκλεισε τις πόρτες εισόδου - εξόδου και οδηγούσε τους πελάτες από την έξοδο κινδύνου.

Παρά τον πανικό μάλιστα που επικράτησε, οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο φρόντισαν να απομακρύνουν μία φιάλη αερίου που μετέφεραν, αποφεύγοντας έτσι την πρόκληση μιας ισχυρής έκρηξης.



 Δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων, όσο το πλήρωμα δύο πυροσβεστικών οχημάτων κατέσβησε τη φωτιά στο αυτοκίνητο, που μέσα σε λίγα λεπτά καταστράφηκε ολοσχερώς.

   Η πιθανότητα να οφείλεται η ανάφλεξη σε δυσλειτουργία του κινητήρα, λόγω πρόσφατης μετατροπής του από βενζίνη σε υγραέριο, όπως κατέθεσαν οι επιβάτες του οχήματος, εξετάζεται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια