Στο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου τμήμα του Τίμιου Ξύλου

 


  Με μεγαλοπρέπεια η υποδοχή τμήματος του Τιμίου Ξύλου παρουσία εκατοντάδων πιστών, του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου,  ο Προσκυνηματικός Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, υποδέχθηκε  το απόγευμα  της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου τμήμα Τιμίου Ξύλου από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους.
Της υποδοχής προέστη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ιερείς της Μητρόπολης και όλων των ναών του Δήμου Φυλής.
Το τμήμα του Τίμιου Ξύλου υποδέχθηκαν τα Άνω Λιόσια Φυλής με κατάνυξη και τιμές που απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής αλλά και η παρουσία γκριζοφόρων. Ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου πατέρας Μηνάς Αλεξιάδης με τον Αρχιερατικό Επίτροπο Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής Αρχιμανδρίτη Τίτο Χρήστου, προσκύνησαν πρώτοι και παρέλαβαν από τους πατέρες του Αγίου Όρους το Ιερό Προσκύνημα στον κόμβο πριν το ναό. 
 Το Ιερό Προσκύνημα θα παραμείνει στον Άγιο Νεκτάριο έως την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου. Οι πιστοί μπορούν να επισκέπτονται τον ναό από τις 09.00 π.μ. έως τις 21.00 το βράδυ για προσκύνημα και ευλογία ενώ κάθε απόγευμα στις 19.00 θα ψάλλετε εσπερινός. 





































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια