Τη δική του Φυλή απέκτησε το Καστελλόριζο (αποκλειστικές φωτό και βίντεο)

 


  Ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη της αποστολής του Δήμου Φυλής στο  Καστελλόριζο με την τελετή, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου,  για τα εγκαίνια νέας πλατείας στο νησί.


 

Η νέα πλατεία έλαβε τιμητικά το όνομα "Πλατεία Φυλής" και κατασκευάστηκε με δαπάνη του Δήμου Φυλής. 



  Οι Δήμαρχοι Φυλής Χρήστος Παππούς και Μεγίστης (Καστελλόριζου) Γιώργος Σαμψάκος έκοψαν  μαζί την κορδέλα εγκαινιάζοντας τη νέα πλατεία.



Στην τελετή παρέστησαν η σύζυγος του Δημάρχου Κωνσταντίνα Παπαδήμα, η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου, ο Μητροπολίτης Ιλίου κ.κ. Αθηναγόρας και ο υπεύθυνος του Γραφείου Δημάρχου Δημήτρης Στουραΐτης, ο οποίος, για ακόμα μια φορά, διεκπεραίωσε με επιτυχία τα διαδικαστικά ζητήματα. 




 Στη εκδήλωση εγκαινίων παρέστησαν επίσης μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καστελλόριζου και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.





 Επίσης το πρωί της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου η αντιπροσωπεία του Δήμου Φυλής μαζί με τον  Μητροπολίτη Ιλίου, κ.κ. Αθηναγόρα και τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, αρχιμανδρίτης Τίτος Χρήστου παρέστησαν στις επίσημες εκδηλώσεις για την 79η επέτειο της απελευθέρωσης του Καστελλόριζου. 
Στις εορταστικές εκδηλώσεις, που κορυφώθηκαν με Δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σύμης- Τήλου- Χάλκης και Καστελλορίζου κ.κ. Χρυσοστόμου, παρέστη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην οποία ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς πρόσφερε αναμνηστικό δώρο κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος που ακολούθησε.








Ακολουθούν βίντεο από την τελετή εγκαινίων της "Πλατείας Φυλής":


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια