Με μεγάλη επιτυχία η τριήμερη εκδρομή του Συλλόγου Ηπειρωτών στις εκδηλώσεις "Καραϊσκάκεια 2022"

 


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κ.Μίγδου Περικλή, δημάρχου του δήμου Γ. Καραϊσκάκη, για τη συμμετοχή του Συλλόγου στις εκδηλώσεις "Καραϊσκάκεια 2022".
Είναι γνωστό ότι ο δήμος Φυλής έχει αδελφοποιηθεί με τον δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη και εκ τότε τους δύο δήμους διέπουν σχέσεις αμοιβαίας στήριξης και συνεργασίας !!!
☑ Για την πρόσκληση και την άψογη και ζεστή φιλοξενία του στον δήμο Γ. Καραϊσκάκη που είναι και τόπος καταγωγής και του προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων κ.Χρήστου Ρούσσα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ.Μίγδο Περικλή, ο οποίος μας υποδέχτηκε ένθερμα στην εκδήλωση αυτή, αποδίδοντας τιμητικές πλακέτες στον Πρόεδρο κ.Ρούσσα Χρήστο ως εκπρόσωπου τόσο του Συλλόγου μας, όσο και του δήμου Φυλής με την ιδιότητά του και του δημοτικού συμβούλου.
☑ Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον δήμο Φυλής, για την κάλυψη της διαμονής αλλά και μεταφοράς του Συλλόγου!
☑ Ευχαριστούμε ακόμα τον κ.Ζαφείρη Γρήγορη για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωση αλλά και όλη μας την εκδρομή, καθώς επίσης το ART TV και το ΟΛΟ ΔΥΤΙΚΑ.
☑ Eυχαριστούμε θερμά τον χοροδιδάσκαλό μας Σπύρο Σωτηρόπουλο που προετοίμασε αλλά και συνόδεψε τη χορευτική μας ομάδα στην εκδήλωση αυτή!
☑ Τέλος, να ευχαριστήσουμε το τουριστικό γραφείο LS TOURS και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη και οδηγό του πούλμαν George Lapidakis, για την άψογη συνεργασία καθ' όλη την διάρκεια της
εκδρομής!

Δείτε φωτογραφίες Ε Δ Ω

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια